Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO: Παράταση αιτήσεων για το Start Your Journey 2024

21/10/2024 10:08:07 μμ
Έως τις 15 Νοεμβρίου 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO ανακοινώνει την παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για τον 7ο κύκλο του Start Your Journey, του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής 'Ασκησης της εταιρείας, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2024.

 

Το Start Your Journey απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή πτυχιούχους Πανεπιστημίων στις ειδικότητες Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών/ Μηχανικών Αυτοματισμού που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στον κλάδο του φαρμάκου και περιλαμβάνει: 

  • υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ποσού έως €2.000 σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές & διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό
  • θέσεις Πρακτικής 'Ασκησης (έμμισθη πρακτική) σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης, αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Βιοτεχνολογίας, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβέρνησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους και να αιτηθούν ταυτόχρονα για πρακτική άσκηση και υποτροφία στο: https://www.demo.gr/el/startyourjourney/.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από την MSD Animal Health και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κτηνιάτρων
Το περίπτερο θα βρίσκεται στον χώρο των Top Employers






Σχετικά άρθρα

Ι. Τσέτη: Το Made in Greece αποτελεί αδιαπραγμάτευτη συνθήκη
Η CEO του ΟΦΕΤ στο 3ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής
BAUSCH + LOMB Ελλάδας: Υιοθετεί την υπηρεσία Einvoicing της Softone Impact
Για την ηλεκτρονική διαβίβαση των B2G παραστατικών της προς το Δημόσιο
Korres: Λανσάρει διεθνώς τη νέα σειρά Black Pine Primus
Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Wrinkles? Not me»