Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Δείτε πώς θα συμπληρώσετε σωστά τη φορολογική σας δήλωση

13/4/2016 9:59:07 πμ
Στις ιατρικές δαπάνες περιλαμβάνεται και η δαπάνη για την αγορά φαρμάκων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 



Τον αναλυτικό οδηγό για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2015, εξέδωσε η Γενική Γραμματείας Εσόδων και πρόκειται για έναν χρηστικό οδηγό που θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για να συμπληρώσετε τη δήλωσή σας χωρίς λάθη.


Στις περιπτώσεις ασυμφωνίας βεβαιώσεων αποδοχών σε μισθωτούς, συνταξιούχους ή επιτηδευματίες, είναι προτιμότερο να απευθύνεστε για διορθώσεις στους φορείς που χορήγησαν τη βεβαίωση.


Από φέτος μπορούν να υποβάλουν κοινή δήλωση φορολογίας εισοδήματος τα μέρη Συμφώνου Συμβίωσης εφόσον έχουν ενημερώσει σχετικά το Τμήμα - Γραφείο Διοικητικής και Μηχανογραφικής Υποστήριξης της αρμόδιας ΔΟΥ με την απαιτούμενη δήλωση μεταβολής.


Επίσης, συνεχίζεται να προβλέπεται και φέτος επιπλέον μείωση φόρου 2.100 ευρώ για τα εισοδήματα που φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών τα οποία δεν υπερβαίνουν το ποσό των 21.000 ευρώ αλλά χωρίς την υποχρέωση συμπλήρωσης αποδείξεων. Στις ιατρικές δαπάνες περιλαμβάνεται και η δαπάνη για την αγορά φαρμάκων.


Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα






Σχετικά άρθρα

«Πράσινο φως» για την αποζημίωση Συστημάτων Καταγραφής Γλυκόζης
Για τα ινσουλινοθεραπευόμενα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών