Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


BMS Ελλάδας: Τιμά τους ασθενείς με χρόνια αποφρακτική υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια

27/9/2024 3:15:29 πμ
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών 2024, οι εργαζόμενοι της Bristol Myers Squibb (BMS) τίμησαν τους ασθενείς με χρόνια αποφρακτική υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια. Στις 24/09 υποδέχτηκαν στα γραφεία της εταιρείας έναν ασθενή με τη νόσο, ο οποίος μοιράστηκε τα βιώματά του, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα και τις αλλαγές που κλήθηκε να υιοθετήσει στον τρόπο ζωής του. Αναφέρθηκε στη σημασία εδραίωσης της σχέσης εμπιστοσύνης με τον γιατρό και επισήμανε τη συμβολή της επιστημονικής προόδου και της καινοτομίας στη βελτίωση της ζωής του, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ενός πιο αισιόδοξου μέλλοντος για τον ίδιο και την οικογένειά του.


Η Γενική Διευθύντρια της BMS Ελλάδας, Ελισάβετ Προδρόμου, σημείωσε ότι: «Εργαζόμαστε, καθημερινά, για να πετυχαίνουμε μαζί με τους ασθενείς μας, μικρές και μεγάλες νίκες που βελτιώνουν τη ζωή τους. Αυτό είναι το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε όλοι οι εργαζόμενοι στην BMS. Γνωρίζουμε ότι το έργο μας δεν σταματά ποτέ. Η σταθερά μας είναι η διαρκής εξέλιξή μας, καθώς οι ανάγκες των ασθενών δεν μπορούν να περιμένουν. Η επέτειος των 10 χρόνων του θεσμού Patient Week αποτελεί ένα ορόσημο αναδρομής στην ιστορία μας. Από που ξεκινήσαμε και πόσο δρόμο διανύσαμε, κατακτώντας επιστημονικές καινοτομίες και θεραπευτικά επιτεύγματα. Αυτή η παρακαταθήκη μας οδηγεί στο μέλλον, ώστε με νέες καινοτόμες θεραπείες, να χαρίσουμε σε περισσότερους ασθενείς, μεγαλύτερες και περισσότερες νίκες ζωής».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Hellas συμμετείχε στο 23ο Annual Healthworld Conference
Εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν για την καρδιαγγειακή πρόληψη






Σχετικά άρθρα

Karabinis Medical: Καθαρισμός της Δυτικής Παραλίας της Καλαμάτας στις 2/10
Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας»
Η Novo Nordisk Μέγας Χορηγός του Athens Heart Festival 2024
Εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν για την καρδιαγγειακή πρόληψη
Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς
Σειρά δράσεων από τη Novartis Hellas για την προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας
Diaverum: Ενισχύει τη νεφρική φροντίδα στην Ελλάδα
Mε την εξαγορά 6 κλινικών