Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Βαριές καμπάνες για όσα φαρμακεία παραμένουν ανοιχτά μετά το θεσμοθετημένο ωράριο

27/9/2022 2:21:05 πμ
Σύμφωνα με τον Ενιαίο Φορέα Φαρμακοποιών Αττικής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι υπερβάσεις στο θεσμοθετημένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές από τους φαρμακοποιούς αλλά και τα συνδικαλιστικά τους όργανα, καθώς δημιουργείται αναρχία στον κλάδο και στο επιχειρείν. Σύμφωνα με καταγγελία του Ενιαίου Φορέα Φαρμακοποιών Αττικής, έχει διαπιστωθεί ότι φαρμακείο σε κεντρικό σημείο της πόλης, και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, παραβιάζει το ωράριο λειτουργίας όπως προκύπτει και από την απόδειξη της ταμειακής μηχανής του χορηγώντας παυσίπονα φάρμακα. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της παράταξης Κώστα Μανωλόπουλο «η εισήγηση που θα κάνω στη νέα διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής θα είναι ότι οι παραβάτες θα πρέπει να καταβάλλουν πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ, χωρίς μάλιστα να τους δίνεται η δυνατότητα της αποπληρωμής με δόσεις». Όπως σημείωσε ο συνδικαλιστής μιλώντας στο f.daily, η Αττική έχει επαρκή αριθμό φαρμακείων που διανυκτερεύουν και μπορούν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο ενώ η ανομία πλήττει το κύρος του ίδιου κλάδου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Στις 29 και 30 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου