Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Βαθύς καθαρισμός και ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα

3/8/2020 8:12:22 πμ
Ειδικό αφιέρωμα στο f.daily
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H ενυδάτωση του δέρματος αλλά και του οργανισμού σε συνδυασμό με το σωστό καθαρισμό αποτελούν την κορωνίδα της φροντίδας για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες, ιδιαίτερα ενόψει της ζέστης και της έκθεσης στον ήλιο.
Τα μωρά, οι έφηβοι, οι γυναίκες και οι άνδρες έχουν ξεχωριστές και ιδιαίτερες ανάγκες περιποίησης που ο φαρμακοποιός θα πρέπει να αναγνωρίζει και ανάλογα να προτείνει τα κατάλληλα ενυδατικά και καθαριστικά προϊόντα που θα προστατεύουν το δέρμα σε πρόσωπο και σώμα.
Λίγο πριν από το καλοκαίρι, το αφιέρωμα του f.daily δίνει πληροφορίες για όλα όσα είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο φαρμακοποιός σχετικά με τον καθαρισμό και την ενυδάτωση αλλά και με τα προϊόντα που ενυδατώνουν τον οργανισμό και θωρακίζουν την υγρασία κάτω από το δέρμα.

Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος διαβάστε για το ρόλο του φαρμακοποιού στη φροντίδα του δέρματος και για τις γενικές συμβουλές που πρέπει να δίνει στους πελάτες του για το καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα. Ακόμα, γνωρίστε τα φυσικά καλλυντικά BEE CERA με κερί μέλισσας.
Επίσης γιατί είναι σημαντικό να γίνεται τακτικά ο καθαρισμός της επιδερμίδας και πώς οι πελάτες σας θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, γιατί το δέρμα έχει ανάγκη την ενυδάτωση και ποιες μπορεί να είναι οι αρνητικές συνέπειες της μη φροντίδας.

Δείτε το αφιέρωμα εδώ.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιώντας δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος και της κοινωνίας
Γράφει ο Παναγιώτης Ιακωβής, Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών






Σχετικά άρθρα

Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση
Πρόστιμα φωτιά για όσους φοροδιαφεύγουν
Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Ισραήλ: Ξεκινά η διάθεση ΜΗΣΥΦΑ εκτός φαρμακείων
Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ