Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


AstraZeneca Ελλάδας: Διπλή Βράβευση στα Compliance Awards

18/10/2024 12:06:15 πμ
Διακρίθηκε για την καινοτομία και την ηθική της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η AstraZeneca τιμήθηκε με δύο σημαντικά βραβεία στα Compliance Awards 2024, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην αριστεία και την καινοτομία στον τομέα της Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Η εταιρεία απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Digital Transformation» για το ολοκληρωμένο εργαλείο Diligent Insights Tool, γνωστό και ως DITTO, με το οποίο εξασφαλίζει τη στενή παρακολούθηση και ανάλυση κρίσιμων σημείων των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας την πλήρη συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις.


Επίσης της απονεμήθηκε Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία «Best Compliance Awareness Activity» για την εσωτερική εκστρατεία ευαισθητοποίησης με τίτλο «Ημέρες Ηθικής» που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο 2023. Μέσα από το θέμα «#EmpoweringEthics», η εκστρατεία στόχευσε στην ενίσχυση της ηθικής κουλτούρας της εταιρείας. Ο Pawel Kucharczyk, Compliance Business Partner CE, Greece & Cyprus, δήλωσε: «Η επιτυχία αυτή δεν ανήκει μόνο στην ομάδα συμμόρφωσης, αλλά σε όλους τους ανθρώπους μας οι οποίοι συμβάλλουν καθημερινά στην οικοδόμηση μιας κουλτούρας ακεραιότητας και ηθικής. Η συμμόρφωση δεν είναι απλώς μια υποχρέωση, αλλά θεμέλιο για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων και την παροχή των καλύτερων δυνατών λύσεων για τους ασθενείς μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το περίπτερο θα βρίσκεται στον χώρο των Top Employers
Με ένα μικρό μόριο που της κόστισε 1,92 εκατ. δολάρια






Σχετικά άρθρα

Novo Nordisk Hellas: Φοιτητές Φαρμακευτικής επισκέφτηκαν τα γραφεία της
Ενημερώθηκαν για την ιστορία, την εξέλιξη και την κουλτούρα της εταιρείας
Ολοκληρώθηκε και φέρος η Amgen Mission Week 2024
Μια εβδομάδα αφιερωμένη στους ασθενείς
MSD Animal Health: Έχει δωρίσει 6 εκατ. δόσεις εμβολίου κατά της λύσσας
Μέσω του Παγκόσμιου Ανθρωπιστικού Προγράμματος Afya
Έλλειψη βιταμινών Β σε όλη την Ευρώπη!
Επηρεάζει τη φαρμακευτική βιομηχανία και των παραγωγή τροφίμων