Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Ανακλήσεις αδειών σε δύο φαρμακαποθήκες της Αθήνας

14/1/2019 1:47:40 μμ
Λόγω παραίτησης του υπεύθυνου φαρμακοποιού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Δύο φαρμακαποθήκες έχασαν το δικαίωμά τους να διαθέτουν και να διακινούν φαρμακευτικά προϊόντα για ανθρώπινη χρήση, λόγω παραίτησης του υπεύθυνου φαρμακοποιού, σύμφωνα με ανακοινώσεις του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).


Πρόκειται για τη φαρμακαποθήκη ΦΑΡΜΑΛΟΥΞ Α.Ε., με αριθμό άδειας 34298/18.5.2015, η οποία έχει έδρα στην οδό Βουτσαρά 25 & Κοζάνης στο Βοτανικό. Η ανάκληση της άδειας αποφασίστηκε λόγω της παραίτησης του φαρμακοποιού αλλά και λόγω αναστολής της λειτουργίας της.


Η δεύτερη φαρμακαποθήκη είναι FARMILIA Α.Ε., με αριθμό άδειας 56058/20.6.2017 και με έδρα στη Λ. Συγγρού 39, η οποία έχασε την άδεια χονδρικής πώλησης φαρμάκων και λόγω της παραίτησης αλλά και γιατί βρίσκεται υπό εκκαθάριση.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών
Διάταξη σε νομοσχέδιο του υπ. Υγείας προβλέπει κατΆ εξαίρεση χορήγηση αδειών λειτουργίας






Σχετικά άρθρα

Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών