Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Αναβαθμίζονται οι εφαρμογές του e-ΕΦΚΑ

16/5/2022 8:10:26 μμ
Προσωρινή διακοπή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για 5 ημέρες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στη βελτίωση της διαθεσιμότητας, της αξιοπιστίας, της ταχύτητας ανταπόκρισης και της εξυπηρέτησης των πολιτών από τις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ στοχεύει η αναβάθμιση των εφαρμογών του e-ΕΦΚΑ που ετοιμάζουν τα υπουργεία Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ειδικότερα σχεδιάζεται η μετάπτωση των εφαρμογών στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Αυτό συνεπάγεται ότι από την Πέμπτη 19/05/2022 και ώρα 15:00 έως τη Δευτέρα 23/05/2022 και ώρα 07:00 δεν θα είναι διαθέσιμο το σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ίδιου του e-ΕΦΚΑ και θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μια σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών από φορείς που αντλούν πληροφορίες από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ, όπως ΕΟΠΥΥ, ΣΕΠΕ, ΕΡΓΑΝΗ, ΑΑΔΕ, ΟΠΕΚΑ κ.ά. Επισημαίνεται ότι δεν επηρεάζεται η καταβολή των συντάξεων, επιδομάτων και άλλων παροχών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διάταξη σε νομοσχέδιο του υπ. Υγείας προβλέπει κατΆ εξαίρεση χορήγηση αδειών λειτουργίας
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Michigan






Σχετικά άρθρα

Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών