Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Advance Pharmacies: Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού

18/9/2024 11:29:51 μμ
Με θέμα τους νέους ρόλους του κλάδου στη μετά-Covid εποχή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού, η Advance Pharmacies διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Φαρμακοποιός στη μετά-Covid εποχή: Νέοι ρόλοι και προοπτικές», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/09 στις 15:00, στο Hotel Brain Academy. 


Η ημερίδα έχει στόχο να τιμήσει τον φαρμακοποιό για την πολύτιμη συμβολή του στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής προσφοράς του, να αναδείξει τον ρόλο του ως πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που ενισχύθηκε σημαντικά κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19, αλλά και να φωτίσει τις νέες αρμοδιότητες που αναλαμβάνει στη μετά-Covid εποχή, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων, από την προαγωγή της υγείας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών φροντίδας, μέχρι τις νέες δυνατότητες στο χώρο του φαρμακείου, όπως η διεύρυνση των υπηρεσιών υγείας, η ψηφιακή καινοτομία και η ενίσχυση της πρόληψης.

 

Επίσης, η ατζέντα της ημερίδας θα περιλαμβάνει θέματα μείζονος σημασίας όπως η βιωσιμότητα του επαγγέλματος σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η απρόσκοπτη λειτουργία του φαρμακείου κ.ά. 


Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες, επαγγελματίες και συνεργάτες του χώρου, καθώς και μέλη του δικτύου της Advance Pharmacies, μεταξύ των οποίων οι: Σπύρος Κίντζιος, Καθηγητής, Πρύτανης Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πέτρος Γιαννίτσης, Φαρμακοποιός, Πρόεδρος Advance Pharmacies, Ευάγγελος Λύγδας, Φαρμακοποιός, Αντιπρόεδρος Advance Pharmacies, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος ΠΡΟΦΑΡΜ, Γιώργος Μανθόπουλος, Γενικός Διευθυντής & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Κarabinis Medical, Τόλης Γιακουμάκης, Scientific & Education Manager L’Oréal, Ρομίνα Μιχαλακάκου, Marketing Manager OTC & CHC Elpen, Iωάννα Αντωνιάδου, Marketing Director Douni Health Products.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τη χορήγηση των εμβολίων Covid-19
Με δύο επιστημονικά άρθρα και ένα συμπόσιο από τον Π.Ο.Υ. και τη FIP






Σχετικά άρθρα

ΦΣΘ: Διαθέσιμα στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης 200.000 αντιγριπικά εμβόλια
Ωστόσο, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τη χορήγηση των εμβολίων Covid-19
Οι φαρμακοποιοί γιορτάζουν και αποδεικνύουν την αξία τους
Με δύο επιστημονικά άρθρα και ένα συμπόσιο από τον Π.Ο.Υ. και τη FIP
Φαρμακαποθηκάριοι: Συνεχίζονται οι διαξιφισμοί με τους φαρμακοποιούς
Και τίθενται δύο νέα ερωτήματα στον ΠΦΣ