Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


AbbVie & SOFMEDICA ενισχύουν τη Συμμαχία BrainReGain-Ελληνισμός Εν Δράσει

1/8/2024 1:16:46 πμ
Για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το BrainReGain-Ελληνισμός Εν Δράσει, η πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνικές Ρίζες» για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού, ενισχύεται με δύο νέα μέλη: την AbbVie, την 3η μεγαλύτερη βιοφαρμακευτική εταιρεία παγκοσμίως, με εκτεταμένη δραστηριότητα στην Έρευνα & Ανάπτυξη και με ένα από τα πιο ισχυρά και καινοτόμα χαρτοφυλάκια και τον ηγέτη στον τομέα των ιατρικών τεχνολογιών και υπηρεσιών υγείας, Όμιλο SOFMEDICA.


Τα δύο μέλη, με μεγάλη παρουσία στον κλάδο της υγείας, έρχονται να ενδυναμώσουν περαιτέρω την αποστολή της πρωτοβουλίας και να προσφέρουν ευκαιρίες επιστροφής και επαγγελματικής ανέλιξης στους Έλληνες της διασποράς, μέσω της ενεργής συμμετοχής τους στις δράσεις της πρωτοβουλίας, αναβαθμίζοντας περαιτέρω το πρόγραμμα BrainReGain Mentoring και την υπηρεσία BrainGain JOBS με την προώθηση περισσότερων θέσεων εργασίας υψηλού επιπέδου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του.


Ο Κωνσταντίνος Κεσεντές, πρόεδρος της πρωτοβουλίας BrainReGain, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την AbbVie και τον Όμιλο SOFMEDICA ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα της υγείας, προσφέροντας πολύτιμες ευκαιρίες για την επιστροφή και εξέλιξη των Ελλήνων επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας. Ο τομέας της υγείας αποτελεί σημαντικό πυλώνα της οικονομίας αλλά και εν γένει της ποιότητας ζωής στη χώρα μας, και η εξειδίκευση που φέρνουν μαζί τους οι επαναπατριζόμενοι Έλληνες μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη και την καινοτομία στη χώρα μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιώντας δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος και της κοινωνίας






Σχετικά άρθρα

UCB: Χορηγία σε αμερικανικό musical με θέμα την επιληψία
Θα λειτουργήσει ως ένα δυναμικό όχημα ευαισθητοποίησης του κοινού
44 Χρόνια ΠΕΙΦΑΣΥΝ!
«Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας και ανυπομονούμε για το μέλλον που μας περιμένει!»
Η Chiesi στη λίστα των «The Most Sustainable Companies in Greece» και το 2024
Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της σε θέματα βιωσιμότητας
GSK: Συμφωνία 7 δισ. δολαρίων με τη Flagship Pioneering
Για την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων και εμβολίων