Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Αβανταδόρος της Τρόικας ο Χατζηδάκης

13/3/2014 10:57:31 πμ
Δηλώσεις του Κ. Θεοδοσιάδη στο ΣΚΑΙ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Δριμεία επίθεση κατά του κ. Χατζηδάκη αλλά και του κ. Τόμσεν για το θέμα των φαρμακείων εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης μιλώντας για τη νέα απεργιακή κινητοποίηση των φαρμακοποιών στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».

Ο κ. Θεοδοσιάδης ανέφερε πως "μαζί με τα φάρμακα ο κ. Χατζηδάκης αγωνίζεται να αποδείξει ότι είναι φρέσκο το γάλα των 15 ημερών και ότι οι ασφαλισμένοι διανύουν χιλιόμετρα για να βρουν φαρμακείο".

Ακόμη απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την ταλαιπωρία των ασθενών , απάντησε ότι η διακοπή των δύο ημερών έγινε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο για να εκτονωθεί η κατάσταση και να καλυφθούν οι ανάγκες των ασθενών .

«Σεβόμαστε την κοινωνία – είπε- και αγωνιζόμαστε για να συνεχίζει να αγοράζει την ασπιρίνη 1.80 και όχι 6 ευρώ όπως στην Ιταλία ή 8 στην Σουηδία.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και ενημέρωση για παράνομα σκευάσματα στο διαδίκτυο
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi






Σχετικά άρθρα

ΙΔΕΕΑΦ: Σεμινάριο «Φορολογική λειτουργία φαρμακείου» στις 26/04
Σε συνεργασία με τους Φ.Σ. Ημαθίας, Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης, Πέλλας, Πιερίας & Φλώρινας
Η εικονική πραγματικότητα βοήθησε φαρμακοποιούς να εξυπηρετήσουν ασθενείς
Διδακτορικός φοιτητής ανέπτυξε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό
Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία