Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


ΑΑΔΕ: Παράταση για την απόσυρση των ταμειακών μηχανών

23/7/2020 1:24:12 μμ
Έως τις 31 Οκτωβρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Παρατείνεται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020 η προθεσμία για την απόσυρση των ταμειακών μηχανών, που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ, καθώς και η προθεσμία για την αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των ΦΗΜ.

Η παράταση των προθεσμιών, που προβλέπεται σε αποφάσεις, τις οποίες υπέγραψε χθες ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, κρίθηκε απαραίτητη, λόγω τόσο των συνθηκών της πανδημίας όσο και για να δοθεί ικανός χρόνος για την ανάπτυξη των υπηρεσιών των παρόχων ηλεκτρονικής τιμολόγησης στη λιανική, ως εναλλακτική επιλογή για τις επιχειρήσεις με ταμειακές μηχανές, που πρέπει να αντικατασταθούν.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όλα τα σκευάσματα με ριβαροξαμπάνη 15 και 20mg της Viatris πρέπει να επιστραφούν
Μετά από αίτημα της εταιρείας που έβλεπε τη ζήτηση να πέφτει






Σχετικά άρθρα

Το 67% των φαρμάκων κοστίζει κάτω από 10 ευρώ
Σύμφωνα με τον Δ. Αθανασίου, MBA Area Sales Manager της Vian-Vianex, το 90% όσων εισέρχονται στα φαρμακεία αγοράζουν αποκλειστικά φάρμακα
ΣΕΙΒ: Στρέφεται νομικά κατά του δυσβάσταχτου rebate
«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Εξώδικό των Ακτινολόγων προς τον ΕΟΠΥΥ
Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών