Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Α. Λυκουρέντζος: «Οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις προοδευτικά θα αντιμετωπιστούν»

29/6/2012
Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού, Ανδρέα Λυκουρέντζου, με τον πρόεδρο του Φ.Σ.Α., Κωνσταντίνο Λουράντο.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για τη χθεσινή συνάντηση του υπουργού, Ανδρέα Λυκουρέντζου, με τον πρόεδρο του Φ.Σ.Α., Κωνσταντίνο Λουράντο:


"Αθήνα, 28/6/2012


Ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, κ. Κων/νο Λουράντο, ο οποίος του ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την αναστολή της απεργίας των φαρμακοποιών.


Μετά το πέρας της συνάντησης ο υπουργός Υγείας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ευχαριστώ τον κ. Κ. Λουράντο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για την απόφαση τους. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης της χώρας μας. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή προσπάθεια να εξεύρουμε λύσεις στη χρηματοδότηση του ΕΟΠΠΥ, ώστε να υπάρχει σταθερή ροή πληρωμών.


Οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις μας προς κάθε κατεύθυνση, προοδευτικά θα αντιμετωπιστούν.


Ζητώ την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των φορέων της Υγείας»”.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 10 Μαΐου
Με φυσική και διαδικτυακή παρουσία
Βελτιστοποίηση της θεραπείας της νόσου Πάρκινσον
Αλληλεπίδραση L-DOPA & Διατροφής σύμφωνα με την f-anazitisi
Φ.Σ. Κορίνθου, Τροχαία και DyonMed σε κοινή δράση για την οδική ασφάλεια
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου