Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


88η ΔΕΘ: Η Bayer Ελλάς δίνει δυναμικό παρόν στο περίπτερο της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας

6/9/2024 12:49:13 πμ
Διοργανώνοντας σειρά από εκδηλώσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φετινή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει τιμώμενη χώρα τη Γερμανία και η Bayer Ελλάς συμμετέχει δυναμικά στο περίπτερο της τιμώμενης χώρας με έναν ειδικά διαμορφωμένο δικό της χώρο (Ηall 13, περίπτερο Β28), διοργανώνοντας παράλληλα σειρά από εκδηλώσεις. 


Με έτος ίδρυσης το 1955, η Bayer Ελλάς διαθέτει στην ελληνική αγορά όλα τα εγκεκριμένα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις της εταιρείας στους κλάδους της υγείας και της γεωργίας. Με ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει προϊόντα αυτοφροντίδας και καλλυντικά, φαρμακευτικά προϊόντα για χρόνιες ασθένειες και προϊόντα διάγνωσης με απεικονιστικές τεχνικές, αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις για τη γεωργία, η Bayer θέτει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων μέσω της επιστήμης και της καινοτομίας. Έτσι, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις που αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες προκλήσεις και συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.


Τα παραπάνω θα αναδειχθούν στα δύο πάνελ συζήτησης που διοργανώνει η εταιρεία την Κυριακή 8/9, με θέμα: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην αλυσίδα αξίας της αγροδιατροφής» και την Πέμπτη 12/9, με θέμα: «Γεφυρώνοντας την πρόληψη με τη διάγνωση και τη θεραπεία» (Hall 13, Main Stage). 


Συγχρόνως, η εταιρεία έχει ισχυρή δέσμευση στην προαγωγή της διαφορετικότητας, της ισότητας και της συμπερίληψης και καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλιστεί η ευημερία των εργαζομένων της. Η εταιρεία θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει σε αυτήν την κατεύθυνση μέσα από το πάνελ συζήτησης που διοργανώνει στις 14/9 με θέμα: «Bringing your unique self at work».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με δύο επιστημονικά άρθρα και ένα συμπόσιο από τον Π.Ο.Υ. και τη FIP
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)






Σχετικά άρθρα

Karabinis Medical: Καθαρισμός της Δυτικής Παραλίας της Καλαμάτας στις 2/10
Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας»
Η Novo Nordisk Μέγας Χορηγός του Athens Heart Festival 2024
Εκατοντάδες πολίτες ενημερώθηκαν για την καρδιαγγειακή πρόληψη
BMS Ελλάδας: Τιμά τους ασθενείς με χρόνια αποφρακτική υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια
Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Ασθενών 2024
Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς
Σειρά δράσεων από τη Novartis Hellas για την προαγωγή της καρδιαγγειακής υγείας