Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


3η Ημερίδα Φαρμακοποιών: «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας»

18/1/2012
Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012 στην Αθήνα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Καθώς απομένουν πλέον λίγες ημέρες, για την πραγματοποίηση της 3ης Ημερίδας Φαρμακοποιών - Φαρμακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον και οι δηλώσεις συμμετοχής από όλο το φαρμακευτικό κόσμο.


Η 3η Ημερίδα Φαρμακοποιών θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012, από τις 08:30 έως τις 19:00 στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα.


Πρόκειται για μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη διοργάνωση του περιοδικού «PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», που διαθέτει αποδεδειγμένη αποδοχή, γνώση κι αντικειμενικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν κι απασχολούν το χώρο του φαρμακείου. Το κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι: «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας» και απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, στους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι η τρίτη φορά στην Ελλάδα, που διοργανώνεται για φαρμακοποιούς μια Εκπαιδευτική Ημερίδα επικεντρωμένη σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας Υγείας με τον πελάτη, τομείς που δε διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο και καλούνται να αντιμετωπίσουν οι φαρμακοποιοί στην καθημερινότητά τους.


Στο σύνολο των 18 ομιλιών και των 9 εργαστηρίων, που αναλυτικά θα αναπτυχθούν από σημαντικούς ομιλητές, με εισηγήσεις, παρουσιάσεις και discussion panels περιλαμβάνεται πλούσια θεματολογία.


Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν 7.700 φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.


Σημαντικές είναι και οι εταιρείες, που ήδη στηρίζουν χορηγικά τη διοργάνωση αυτής της τόσο χρήσιμης και απόλυτα επίκαιρης σε θεματολογία ημερίδας φαρμακοποιών.


Η συμμετοχή στην ημερίδα αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει επίσης δωρεάν καφέδες, γεύμα, party με ζωντανή μουσική και parking.




Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά το μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων
Βρετανικό πρόγραμμα επιχειρεί να εφαρμόσει την εξατομικευμένη συνταγογράφηση






Σχετικά άρθρα

Αυξημένες περιπολίες έξω από τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Μετά το μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων
Η Φαρμακογονιδιωματική στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
Βρετανικό πρόγραμμα επιχειρεί να εφαρμόσει την εξατομικευμένη συνταγογράφηση
Δυσκολίες στην εκτέλεση συνταγών με τα ελλειπτικά φάρμακα
Ο ΦΣΘ ζητά παράταση στην ισχύ των συνταγών
ΠΙΣ: Δωρεάν υπηρεσίες σε νέους στις 28/02
Εις μνήμην των νεκρών στα Τέμπη