Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


29/5: Webinar με θέμα την αλλεργική ρινίτιδα

28/5/2013 11:55:04 πμ
Το 14ο διαδικτυακό σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο Π.Φ.Σ. και το ΙΔΕΕΑΦ την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, στις 15:00.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Το 14ο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα "Αλλεργική ρινίτιδα: Υπάρχουν λύσεις σε ένα συχνό πρόβλημα που υποτιμάται;" θα πραγματοποιήσει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το ΙΔΕΕΑΦ, την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, στις 15:00.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Δημήτριος Βούρδας, αλλεργιολόγος, διευθυντής Αλλεργιολογικού Τμήματος, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Χορηγός του σεμιναρίου είναι η εταιρεία MSD.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.ideeaf.gr/webinars.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη διαχείριση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού






Σχετικά άρθρα

Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Χάνονται δόσεις εμβολίων όπου δεν εμπλέκεται φαρμακοποιός
IQVIA και Global Healthy Living Foundation ζητούν άρση των εμποδίων στους εμβολιασμούς στα φαρμακεία
ΠΦΣ: Ευθύνη των εταιρειών η αδυναμία σάρωσης του κωδικού QR σε φάρμακα
Ο Σύλλογος ζητά από τη φαρμακοβιομηχανία μεγαλύτερη προσοχή
Οι φαρμακοποιοί βελτιώνουν τη διαχείριση δερματολογικών παθήσεων
Όταν εργάζονται σε σχετικές κλινικές