Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Θα το βρείτε στα φαρμακεία

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

DAKTARIN® / από τη Johnson & Johnson Consumer

 

 

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, προβλήματα όπως μυκητιάσεις, έντονη ξηρότητα ή κνησμός είναι πιο ενοχλητικά και πιο ορατά από ποτέ, ενώ το 20% του πληθυσμού υποφέρει από το «πόδι του αθλητή», την πιο συχνή δερματική μυκητίαση, που είναι εύκολα μεταδοτική και συνήθως επανεμφανίζεται.

Το Daktarin® προσφέρει ολοκληρωμένη θεραπεία για τις δερματικές μυκητιάσεις με μια σειρά με ευρύ φάσμα δράσης, που αποτελείται από κρέμα, πούδρα, βάμμα και κρέμα με κορτιζόνη. Τα προϊόντα Daktarin® προστατεύουν αποτελεσματικά από τους μύκητες, θεραπεύουν τις μυκητιάσεις των ποδιών καθώς νεκρώνουν τα κύτταρα του μύκητα, έχοντας δράση ευρέως φάσματος ενάντια στα κοινά δερματόφυτα.

Τα προϊόντα Daktarin® προστατεύουν αποτελεσματικά από τους μύκητες, θεραπεύουν τις μυκητιάσεις των ποδιών καθώς νεκρώνουν τα κύτταρα του μύκητα, έχοντας δράση ευρέως φάσματος ενάντια στα κοινά δερματόφυτα αλλά και τους ζυμομύκητες.

ΠροηγούμενοΕπόμενο