Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Υγειονομικοί υπάλληλοι ΕΟΠΥΥ: «Καταρρέει ο οργανισμός!»

8/10/2012
«Γίνεται προσπάθεια πλήρους αποδόμησης των δομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Tον κώδωνα του κινδύνου για τον ΕΟΠΥΥ κρούει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικών Υπαλλήλων του Οργανισμού.


«Ο ΕΟΠΥΥ κινδυνεύει με οικονομική κατάρρευση λόγω της μείωσης της κρατικής επιχορήγησης και της σημαντικής υστέρησης των εσόδων» προειδοποιεί στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.


Προσθέτει ότι γίνεται προσπάθεια πλήρους αποδόμησης των δομών του και των παρεχόμενων υπηρεσιών με σκοπό την διάλυσή τους, και επισημαίνει ότι ο ασφαλισμένος είναι αυτή τη στιγμή αναγκασμένος να πληρώνει το 15% του κόστους των παρακλινικών εξετάσεων στους ιδιώτες παρόχους.


Πηγή: ΣΚΑΪ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρέχεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)






Σχετικά άρθρα

ΟΣΦΕ: Χαιρετίζει την ίδρυση Δικτύου Συνεταιρισμών εντός του ΠΑΣΟΚ
Μαζί με άλλες κορυφαίες Ελληνικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις
ΙΣΑ: Ζητά αύξηση της δημόσιας δαπάνης υπέρ της ΠΦΥ
Με αφορμή την άρση των χρονικών ορίων για τη συνταγογράφηση
Ειρ. Αγαπηδάκη: Δρομολογούνται 24 Μητρώα για Σπάνια Νοσήματα
Ανακοίνωση από το βήμα διεθνούς συνεδρίου