Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 4.000 εργαζομένων στο ΕΣΥ

13/12/2016 11:45:52 πμ
12μηνες συμβάσεις με πλήρεις αποδοχές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ η Δημόσια Πρόσκληση για την κάλυψη 4.000 θέσεων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, οι οποίες είχαν εξαγγελθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το κόστος των οποίων θα καλυπτόταν από τα έσοδα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.


Ο σχεδιασμός του προγράμματος ξεκίνησε τέλος Σεπτέμβρη, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ. Συντάχθηκε και ψηφίστηκε ειδική νομοθετική ρύθμιση. Κατόπιν της απόφασης του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία καθιστούσε αδύνατη τη χρηματοδότηση του προγράμματος από τα έσοδα του σχετικού διαγωνισμού και με δεδομένη τη βούληση της Κυβέρνησης για την προκήρυξη των θέσεων αυτών, εξασφαλίστηκε το ποσό των 65 εκατ. ευρώ από ανακατανομή κρατικών κονδυλίων.


Η Δημόσια Πρόσκληση, η οποία αφορά στην πρόσληψη προσωπικού στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και στην κάλυψη 4.000 θέσεων, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών με πλήρεις αποδοχές και κάλυψη όλων των επιδομάτων για το προσωπικό που τα δικαιούται. Η κατάθεση των δικαιολογητικών ξεκίνησε από χθες τις 12μμ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση μέχρι και τις 22/12/2016.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αντιλαμβάνεται τις καταστροφικές επιπτώσεις εφαρμογής του μέτρου», υποστηρίζει ο Σύνδεσμος
Τα ιατρεία αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους, υποστηρίζουν






Σχετικά άρθρα

EMA: Νέες συστάσεις για τη χρήση των GLP-1 πριν από χειρουργείο
Υπάρχει κίνδυνος αναρρόφησης και πνευμονίας από εισρόφηση
ΕΜΑ: Το glatiramer acetate συνδέεται με αναφυλακτικές αντιδράσεις
Μπορεί να εμφανιστούν έως και χρόνια μετά την έναρξη της θεραπείας
Εγκρίθηκε στην Ευρώπη σύστημα CGM με τεχνητή νοημοσύνη
Είναι προϊόν της Roche Diagnostics