Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Webinar για τα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα

10/5/2018 10:55:34 πμ
Απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής (Δ.Ι.Ε.Π.Ο.) προσκαλεί τους φαρμακοποιούς και τους βοηθούς τους να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

Τα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. ομοιοπαθητικά φαρμακευτικά σχήματα ως εργαλείο αυτοφροντίδας

Η έννοια της αυτοφροντίδας έχει γίνει πλέον θεσμός που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από την Ελληνική πολιτεία και όλους τους σχετικούς επιστημονικούς φορείς. Κύριος πρωταγωνιστής στην εφαρμογή και προώθηση της αυτοφροντίδας είναι ο φαρμακοποιός και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους φαρμακοποιούς για την ενσωμάτωση των σύγχρονων ΜΗΣΥΦΑ ομοιοπαθητικών φαρμακευτικών σχημάτων στα εργαλεία τους για την αυτοφροντίδα.


Η Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής (ΔΙΕΠΟ) προσφέρει υπό μορφή webinar, μέσω Skype, χωρίς οικονομική χρέωση, ένα διαδικτυακό σεμινάριο για την ενημέρωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους, σχετικά με την προηγμένη ομοιοπαθητική.


Το σεμινάριο αυτό, διάρκειας δύο τρίωρων, καλύπτει τις γνώσεις των φαρμακοποιών σχετικά με το ανωτέρω θέμα.


Είναι βασικό να τονισθεί ότι η Προηγμένη Ομοιοπαθητική δεν ανταγωνίζεται την χημική θεραπευτική κατεύθυνση, αλλά συνεργάζεται σύμφωνα με την επιλογή και την απόφαση του θεράποντα ιατρού. Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική απευθύνεται στους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υιοθετείται από όλο και περισσότερους και δημιουργεί ένα σύγχρονο ρεύμα μικτής συνταγογραφίας που προσφέρει παράλληλα τις ευεργεσίες των δύο βασικών θεραπευτικών κατευθύνσεων. Η Προηγμένη Ομοιοπαθητική δεν τοποθετείται εναντίον των εμβολίων διότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι από τη φύση τους αυτά καθ? εαυτά εμβόλια, αφού ο νοσογόνος παράγοντας δίδεται σε υψηλή αραίωση για να κινητοποιήσει το αμυντικό σύστημα.


Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε να αποστείλετε στο e-mail: scientific_updates@diepo.org το ονοματεπώνυμο καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, e-mail, skype).

Ενημερωτικό υλικό για τις βασικές αρχές της Προηγμένης Ομοιοπαθητικής είναι στη διάθεσή σας στον ιστότοπο της Δ.Ι.Ε.Π.Ο.: www.diepo.org.


Την πρόσκληση υπογράφουν ο πρόεδρος της Δ.Ι.Ε.Π.Ο. Νίκος Σωτηρόπουλος, ωτορινολαρυγγολόγος και η γραμματέας της Δ.Ι.Ε.Π.Ο. Θεοδώρα Πετράκη, αναισθησιολόγος.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ρύθμιση αφορά μικρές συσκευασίες φαρμάκων
Διατίθεται στα φαρμακεία από την Bailleul Dermatologie






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη