Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Vegan Σαμπουάν Δενδρολίβανο

1/7/2024 9:04:14 μμ
Κυκλοφορεί από την Aegean Beauty
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το vegan Σαμπουάν Δενδρολίβανο της Aegean Beauty διαθέτει σύνθεση που περιποιείται τα μαλλιά, θρέφει και ενισχύει τη ρίζα, ενώ δυναμώνει το στέλεχος της τρίχας. 


Το εκχύλισμα δενδρολίβανου ενεργοποιεί τους θύλακες του τριχωτού, ενώ η βιοτίνη -που είναι υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος Β- βελτιώνει την ποιότητα των μαλλιών, καθώς είναι απαραίτητη για την υγεία τους. Η κερατίνη είναι φυσικό δομικό συστατικό της τρίχας, η παρουσία της οποίας μειώνεται με το χρόνο. Η vegan κερατίνη θωρακίζει και αποκαθιστά τις φθορές, με αποτέλεσμα γερά, στιλπνά μαλλιά με όγκο και πυκνότητα. Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες σταριού διαπερνούν το στέλεχος της τρίχας, μεταφέροντας την απαραίτητη υγρασία σε αφυδατωμένα μαλλιά. Τα μαλλιά φαίνονται πιο πλούσια και υγιή. 


Το Σαμπουάν Δενδρολίβανο είναι 97,9% φυσικό προϊόν, κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Δερματολογικά ελεγμένο. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα. Χωρίς parabens και σιλικόνες. 


Η συμβουλή: Απλώνεται σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Μικρές κυκλικές κινήσεις με τις άκρες των δαχτύλων θα βοηθήσουν στην καλύτερη αιμάτωση. Ο αφρός αφήνεται να δράσει για μερικά λεπτά και κατόπιν ξεβγάζεται με άφθονο, χλιαρό νερό.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη συνολική φροντίδα του δέρματος






Σχετικά άρθρα

SUNCARE LINE: Ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας
Κυκλοφορεί από τη FROΪKA
Νέο Mouth Spray από τη ΗΑΑΝ μεταμορφώνει την καθημερινότητα
Αναζωογονητική αίσθηση στην αναπνοή με έναν μόνο ψεκασμό
Margutta Premium Collection: Υποαλλεργικά σκουλαρίκια επιχρυσωμένα 18κ
Διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία από την Hippocrates Top Pharmacy
Podia Κρέμα για Σκασμένες Πτέρνες
Aμεση ανακούφιση, βαθιά ενυδάτωση, ορατή αποκατάσταση