Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»

UN Global Compact Network Greece

12/6/2023 8:28:48 μμ
Εκδήλωση μελών με επίκεντρο το περιβάλλον
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στον απόηχο της παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, υλοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση μελών του UN Global Compact Network Greece που στόχευε στην πληροφόρηση αναφορικά με το ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο για την εταιρική βιώσιμη ανάπτυξη με ιδιαίτερη εστίαση στις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και την ανταλλαγή καλών πρακτικών περιβαλλοντικής διαχείρισης μεταξύ των επιχειρήσεων-μελών. 

H Ιουλία Τσέτη, Πρόεδρος του UN Global Compact Network Greece και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη τονίζοντας την ανάγκη για άμεση ανάληψη δράσης κατά την εναρκτήρια ομιλία της, ανέφερε πως: «Οι διακηρυγμένες αρχές και Αξίες του UN Global Compact, δείχνουν το δρόμο για τη βιώσιμη ανάπτυξη αλλά και για την αναγκαιότητα να αλλάξει η φιλοσοφία μας και η κακοποιητική μας συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον. Εάν δεν αλλάξουμε κουλτούρα και δεν αντιληφθούμε ότι αποτελούμε μέρος του οικοσυστήματος, τότε το κόστος των συνεπειών θα είναι δυσεπίλυτο και μη αναστρέψιμο για τις επόμενες γενιές». 

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τα νέα European Sustainability Reporting Standards (ESRS) και την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τις Εκθέσεις Εταιρικής Βιωσιμότητας (EU CSRD) μέσω των παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκαν από την Κατερίνα Κατσούλη, Μέλος ΔΣ του UN Global Compact Network Greece και ESG & Sustainability Director της Grant Thornton Greece και τη Ναυσικά Ζευγώλη, Partner, Climate Change & Sustainability Services της ΕΥ Greece.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»
Κεντρικό μήνυμα για φέτος: «Ενωμένοι από τη μοναδικότητά μας»






Σχετικά άρθρα

Sanofi: Προχωρά στην πώληση του 50% του μεριδίου της στην Opella
Ένα βήμα ακόμα προς την πλήρη απόσχισή της
360° καμπάνια για το Algofren από την InterMed
Με το μήνυμα: «Όταν ο πόνος σε κεντράρει, το Algofren τον φρενάρει»
Integris Pharma: Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Altrazeal Life Sciences
Για την αποκλειστική διάθεση του ιατροτεχνολογικού προϊόντος Altrazeal®
Novartis: Το 2024 προσέγγισε 30,2 εκατ. ασθενείς μέσω προγραμμάτων πρόσβασης
Στο πλαίσιο της δέσμευσής της προς ασθενείς & φροντιστές