Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Το 7ο Health IT Conference 2024 στις 29-30 Οκτωβρίου 2024

24/10/2024 12:40:19 πμ
Με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΣΥ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ισχυρή παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, το ετήσιο διήμερο συνέδριο HealthIT θα ανοίξει την αυλαία του στο Αμφιθέατρο του OTE Academy στις 29/10. Το φετινό Health ΙΤ Conference, το οποίο διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τη BOUSSIAS Events υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας και με τη συνεργασία της HL7 Hellas, έχει κεντρικό θέμα: «Καινοτομίες και προκλήσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΕΣΥ». Εστιάζει στη συνεχιζόμενη προσπάθεια της χώρας μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ενίσχυση της προσβασιμότητας, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας του Συστήματος Υγείας.


Το φετινό συνέδριο πλαισιώνουν περισσότεροι από 80 διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, ειδικοί στον τομέα της ψηφιακής υγείας και της πληροφορικής στην Υγεία, οι οποίοι θα συζητήσουν σε 6 Θεματικές Στρογγυλές Τράπεζες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτομίες που μπορούν να εφαρμοστούν στο ΕΣΥ. Το συνέδριο θα εξετάσει επίσης τις προκλήσεις που συνοδεύουν την ψηφιακή μετάβαση, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί η νέα Εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης και στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με χρήστες της εφαρμογής.


Το συνέδριο-θεσμός στα θέματα ψηφιακής στρατηγικής στην Υγεία αποτελεί σημείο συνάντησης για περισσότερους από 450 συνέδρους από τον χώρο της Υγείας, ενώ στελέχη Πληροφορικής Νοσοκομείων, φορείς υγείας της χώρας, Διοικητές Νοσοκομείων και ΥΠΕ, εκπρόσωποι του υπουργείου Υγείας, της ΗΔΙΚΑ, του ΕΟΠΥΥ, επαγγελματίες υγείας, εκπρόσωποι εταιρειών του ιδιωτικού τομέα, μέλη ερευνητικών ιδρυμάτων, καθώς και ακαδημαϊκοί συμμετέχουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο και διαμορφώνουν το μέλλον της ψηφιακής υγείας στη χώρα μας. Το συνέδριο πραγματοποιείται με την τιμητική υποστήριξη του ΕΣΠΥ, του ΣΕΚΕΕ, του HDΗC, της ΠΕΦ και του PIF. 


Για εγγραφές και πληροφορίες δείτε εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από την MSD Animal Health και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κτηνιάτρων
Μέσω του Παγκόσμιου Ανθρωπιστικού Προγράμματος Afya






Σχετικά άρθρα

ΣΦΕΕ: 60.000 λιγότεροι ασθενείς έχουν πρόσβαση σε κλινικές μελέτες στον ΕΟΧ
Σύμφωνα με έρευνα της IQVIA για λογαριασμό της EFPIA και της Vaccines Europe
Καρκίνος του Μαστού: Ένα ταξίδι γεμάτο αγκάθια για τις ασθενείς
Οι τεράστιες δαπάνες και οι καθυστερήσεις αναδεικνύονται σε επιστημονική έρευνα
6 χιλιάδες κωδικοί φαρμάκων έχουν αποσυρθεί από την ελληνική αγορά
Σύμφωνα με τον Δ. Φιλιώτη οι χαμηλές τιμές και το clawback αλλάζουν το τοπίο της φαρμακευτικής αγοράς
Αδ. Γεωργιάδης: Εκτεταμένοι έλεγχοι και στα φαρμακεία για παράνομες πρακτικές
Έχουν ήδη ξεκινήσει δήλωσε ο υπουργός Υγείας