Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Συμφωνία Novartis και Eli Lilly 5,4 δισ. δολαρίων

7/10/2014 11:01:49 πμ
Εγκρίνει η Κομισιόν την εξαγορά του κτηνιατρικού τμήματος της Novartis από την Eli Lilly
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σύμφωνα με το Reuters, η αντιμονοπωλιακή αρχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρει ότι έχει εγκριθεί στο ποσό των 5,4 δισ. δολαρίων η πώληση του κτηνιατρικού τμήματος της Novartis από την αμερικάνικη φαρμακευτική εταιρεία Eli Lilly.

Η εκτελεστική επιτροπή δήλωσε πως η πώληση δεν παρεμποδίζει τον ανταγωνισμό, διότι η συγχωνευθείσα εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σειρά από ισχυρούς ανταγωνιστές.


Η ελβετική επιχείρηση Novartis βρίσκεται σε διαδικασία αναθεώρησης των στόχων επιχειρηματικότητας, η οποία περιελάμβανε την πώληση του τμήματος υγείας των ζώων. Η Eli Lilly & Co μετρά σοβαρές «πληγές» από τις λήξεις στα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και στοιχηματίζει στην ανάκτηση του εδάφους, μέσω των νέων φαρμάκων που αναπτύσσει και στην επιχειρηματική μονάδα που αφορά την υγεία των ζώων.


Πηγή: virus.com.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι ισχύει για τις επαναλαμβανόμενες γνωματεύσεις
Υποχρεωτική η καταγραφή τους στη νέα ευρωπαϊκή πλατφόρμα






Σχετικά άρθρα

Servier Hellas: Βιβλίο & ταινία αφιερωμένα στον καρκίνο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου
Βαρελάς & Galenica προχωρούν στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό
Με τη συμβολή της εταιρείας DIS
J&J Innovative Medicine Ελλάδος: Νέος Managing Director ο Daniel Paksy
Διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό κλάδο
Hansaplast Second Skin Protection: Η καινοτομία που αλλάζει τα δεδομένα στην επούλωση πληγών
Προστατεύει σε βάθος και προσφέρει προηγμένη φροντίδα στην πληγή