Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Εγκαινίασε τη νέα του φαρμακαποθήκη ΣΕΛΦΑΡ

11/10/2022 12:07:01 πμ
Και ανακοίνωσε ότι νέος πρόεδρος είναι ο Σπύρος Νικολαΐδης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια λαμπρή εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου, ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης γιόρτασε τα 90 χρόνια λειτουργίας του με την αλλαγή προεδρίας του και με τα εγκαίνια της νέας φαρμακαποθήκης ΣΕΛΦΑΡ στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μία επένδυση 11 εκατ. ευρώ. 

Στην εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 1.500 καλεσμένοι, παρουσιάστηκαν οι σημαντικότεροι σταθμοί της ιστορίας του Συνεταιρισμού και έγινε ξενάγηση στη νέα φαρμακαποθήκη που διαθέτει τεχνολογία αιχμής, εφάμιλλη αυτών της Δυτικής Ευρώπης, και τη δυνατότητα αυτόματης εκτέλεσης 12.000 παραγγελιών την ημέρα.

Μετά από μια συγκλονιστική ομιλία του τέως προέδρου του ΣΥΦΑ Λάζαρου Φαρσάκη, ο οποίος είχε όραμα ζωής του την ίδρυση της ΣΕΛΦΑΡ, ακολούθησε η έντονα φορτισμένη στιγμή της παράδοσης της σκυτάλης της προεδρίας στον στενό του συνεργάτη Σπύρο Νικολαΐδη, πρώην Γενικό Γραμματέα και πρώτο με ρεκόρ ψήφων στις εκλογές του 2021. Ο νέος πρόεδρος δήλωσε πως απόλυτη προτεραιότητά του αποτελεί «η συνένωση των Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών, με τον ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης να πρωτοστατεί, διαδραματίζοντας ηγετικό ρόλο και αποτελώντας αποθήκη επιλογής για τα περισσότερα φαρμακεία της Ελλάδος».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αν και προοριζόταν για ασθενή που εντάσσεται στις νόμιμες εξαιρέσεις
Νέες προοπτικές για τα μέλη και τη φαρμακευτική κοινότητα






Σχετικά άρθρα

Η Peifasyn Academy στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2025
Διεκδικεί τη διάκριση στην κατηγορία «Εκπαίδευση Φαρμακοποιών»
ΕLPEN: Συμμετείχε στα «Μονοπάτια Σταδιοδρομίας»
Διοργανώθηκε από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας
Kalteq S.A.: Διοργάνωσε την 1η ημερίδα «Women in Surgery»
Ορόσημο για την ισότητα των φύλων στις χειρουργικές ειδικότητες
Solumag Night: Καμπάνια με αφετηρία την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου
Αναπτύχθηκε από τις ομάδες Digital και Marketing της InterMed