Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Στις 12-13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το PHARMA point

1/10/2024 9:56:55 πμ
Με θέμα: «Connecting Community – Το ανθρωποκεντρικό φαρμακείο»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο - έκθεση της βόρειας Ελλάδας, το Pharma Point του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 12 & 13 Οκτωβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη με θέμα: «Connecting Community – Το ανθρωποκεντρικό φαρμακείο». 


Το PHARMA point, σταθερά προσανατολισμένο στην ανάδειξη του ρόλου του ελληνικού φαρμακείου σε ό,τι αφορά θέματα υγείας, πρόληψης και φροντίδας, διευρύνει τη συζήτηση μεταξύ των κρίκων της αλυσίδας του φαρμάκου, θέτοντας για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Φαρμακοποιοί και εκπρόσωποι φορέων τόσο από τον χώρο της υγείας όσο και της φαρμακευτικής βιομηχανίας θα δώσουν δυναμικό «παρών» για να αναπτύξουν τις προτάσεις τους και να συζητήσουν για τα τρέχοντα θέματα του φαρμάκου με γνώμονα τις ανάγκες του πολίτη σε φάρμακα και υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.


Συνδυάζοντας φαρμακευτικό συνέδριο και εκθεσιακή λειτουργία, εξασφαλίζει ένα πανόραμα του κλάδου, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, φαρμακοποιών, φοιτητών Φαρμακευτικής και εκπροσώπων της φαρμακευτικής αγοράς από όλη την Ελλάδα. 


Το Pharma Point 2024 πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Πατρών, του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ. Μεγάλοι χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ – ΒΙΑΝ. Διοργάνωση: Noufio.

Περισσότερες πληροφορίες: pharmapoint.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Για συντεχνιακούς... εμβολιασμούς στα φαρμακεία μιλά η Ένωση Παθολόγων
Τι τους ανταπαντά ο Απόστολος Βαλτάς μέσω του f.daily
ΑΡΕΤΑΙΟΣ: Επιτυχημένο το σεμινάριο για τον δια βίου εμβολιασμό
Με τη συμμετοχή περίπου 600 φαρμακοποιών
Φ.Σ. Τρικάλων: Πειθαρχικό για όσους παραβιάζουν το νυχτερινό ωράριο
Θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι από την Περιφέρεια
ΑΑΔΕ: Δίνει παράταση στη διασύνδεση POS – ERP έως τις 29 Νοεμβρίου
Μόνο στις περιπτώσεις αποδεδειγμένης τεχνικής αδυναμίας