Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


ReliefTime Clinic: H πρώτη εξειδικευμένη online κλινική ιατρικής κάνναβης στην Ελλάδα

10/7/2024 9:35:34 πμ
Δημιουργήθηκε από την ψηφιακή πλατφόρμα DoctorAnyTime
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών υγείας DoctorAnyTime φέρνει στην Ελλάδα την ReliefTime Clinic, την πρώτη εξειδικευμένη online κλινική ιατρικής κάνναβης στη χώρα. Σκοπός της δημιουργίας της είναι να δώσει άμεση και εγγυημένη ανακούφιση σε χιλιάδες ανθρώπους που υποφέρουν από συμπτώματα όπως ο πόνος, η δυσφορία και η αϋπνία που προκύπτουν από μια σειρά από τις παρακάτω παθήσεις:

  • Ρευματολογικές
  • Νευρολογικές
  • Γαστρεντερολογικές
  • Διαταραχές Ύπνου
  • Καρκίνο.

Όπως επισημαίνεται, περισσότεροι από 70 ιατροί της ReliefTime Clinic είναι εξειδικευμένοι στη φαρμακευτική κάνναβη και μπορούν να βοηθήσουν ελεγχόμενα και με ασφάλεια τους ασθενείς στη διαχείριση των συμπτωμάτων τους και συνδυαστικά με τις θεραπείες τους. 


Ειδικότερα, η κλινική συνδέει τους ασθενείς με τους ιατρούς, εξειδικευμένους στις θεραπευτικές ιδιότητες της ιατρικής κάνναβης, προσφέροντάς τους άμεση ανακούφιση με τρία απλά βήματα: 1. Επιλογή ιατρού με τον ασθενή να διαλέγει την ειδικότητα που χρειάζεται ανάλογα με το ιατρικό πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει. 2. Αμεση ή προγραμματισμένη συνεδρία όπου ο ασθενής αποφασίζει αν θέλει να συμβουλευτεί άμεσα έναν ιατρό ή να κλείσει ραντεβού στον χρόνο που τον εξυπηρετεί, μέσω βιντεοκλήσης ή δια ζώσης. 3. Ώρα για ανακούφιση όπου αφού αξιολογηθεί η κατάσταση του ασθενούς, ο ιατρός συνταγογραφεί, αν απαιτείται, ψηφιακά τη φαρμακευτική αγωγή (η ιατρική κάνναβη μπορεί να είναι μια επιλογή) προσφέροντας άμεση ανακούφιση.


«Το καταρτισμένο δίκτυο ιατρών μας έχει όλη την απαραίτητη εξειδίκευση για να αντιμετωπίσει κάθε επείγουσα ή χρόνια κατάσταση, κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται ο ασθενής. Η ReliefTime Clinic είναι η μόνη ολοκληρωμένη κλινική στην Ελλάδα, που επιτρέπει την εύρεση του κατάλληλου ιατρού, τη συμβουλευτική online ή δια ζώσης, να λάβουν οι ασθενείς την ψηφιακή τους συνταγή και να την εκτελέσουν σε ένα κοντινό φαρμακείο, όλα σε μία πλατφόρμα. Η θεραπεία γίνεται με βάση την ιατρική κάνναβη, ενώ μετά τον επαναπροσδιορισμό του νομοθετικού πλαισίου, οι ιατροί της ReliefTime Clinic χρησιμοποιούν τις πιο ενημερωμένες θεραπείες και πρωτόκολλα, καθοδηγώντας τον ασθενή με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα», σημειώνεται από την DoctorAnyTime.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς
Οι συνολικές καθαρές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 30% το 2023






Σχετικά άρθρα

ΕΜΑ: Το glatiramer acetate συνδέεται με αναφυλακτικές αντιδράσεις
Μπορεί να εμφανιστούν έως και χρόνια μετά την έναρξη της θεραπείας
Εγκρίθηκε στην Ευρώπη σύστημα CGM με τεχνητή νοημοσύνη
Είναι προϊόν της Roche Diagnostics
FDA: Έγκριση σε νέα θεραπεία για την ατοπική δερματίτιδα
To roflumilast αποδείχθηκε αποτελεσματικό τόσο στην εμφάνιση του δέρματος όσο και στην ανακούφιση από τον κνησμό