Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Προκαταρκτική εξέταση για το φίδι!

5/7/2016 10:36:35 πμ
Θα διερευνηθεί το πώς τρύπωσε
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Όλα αυτά τα χρόνια έχω γράψει για Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που αφορούν από θανάτους ασθενών, λόγω έλλειψης Μονάδων Εντατικής έως και πτώσεις ελικοπτέρων ή μεταφορά ασθενών σε καρότσες αφού τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ήταν και είναι λιγοστά.

Προκαταρκτική εξέταση για εμφάνιση φιδιού μέσα σε νοσοκομείο είναι η πρώτη φορά που διατάσσεται. Το φίδι, εμφανίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο χώρο των πλυντηρίων του νοσοκομείου Κιλκίς και με αφορμή αυτό, οι εικόνες από τους χώρους του νοσοκομείου που είδαν το φως της δημοσιότητα, πραγματικά σόκαραν.


Η διοικήτρια του νοσοκομείου έστειλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «με αφορμή δημοσιεύματα σε έντυπα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εμφάνιση φιδιού στον χώρο των πλυντηρίων, διενεργείται, προκαταρτική εξέταση για τη διερεύνηση του περιστατικού. Η νέα Διοίκηση, η οποία έχει αναλάβει καθήκοντα εδώ και μόλις δύο μήνες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών αλλά και των εργαζομένων έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του χώρου των πλυντηρίων, καθώς και της προμήθειας του κατάλληλου εξοπλισμού. Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάθεση υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στους χώρους του Νοσοκομείου και αναμένεται άμεσα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο. Τέλος, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιβεβαιώσουμε τους πολίτες του Κιλκίς ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο μας».


Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται, αν θα κληθεί και το φίδι να καταθέσει την δική του άποψη για το πώς τρύπωσε…


 






Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς






Σχετικά άρθρα

EMA: Νέες συστάσεις για τη χρήση των GLP-1 πριν από χειρουργείο
Υπάρχει κίνδυνος αναρρόφησης και πνευμονίας από εισρόφηση
ΕΜΑ: Το glatiramer acetate συνδέεται με αναφυλακτικές αντιδράσεις
Μπορεί να εμφανιστούν έως και χρόνια μετά την έναρξη της θεραπείας
Εγκρίθηκε στην Ευρώπη σύστημα CGM με τεχνητή νοημοσύνη
Είναι προϊόν της Roche Diagnostics