Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Πολλά φαρμακεία με εκκρεμότητες στην παραλαβή τιμολογίων

17/12/2013 10:27:05 πμ
Ενημέρωση από την Unisystems για την τιμολόγηση φαρμακείων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



 

Η εταιρεία Unisystems ενημερώνει τα φαρμακεία μέλη του Π.Φ.Σ. ότι έχει διαθέσει ηλεκτρονικά στην πύλη: https://e‐invoicing.unisystems.gr τα εκδιδόμενα τιμολόγια για όσους είχαν αποστείλει τα απαιτούμενα στοιχεία (υπογεγραμμένη αίτηση ενεργοποίησης λογαριασμού χρηστή μετά την έγγραφη στην ιστοσελίδα: https://www.eopyykmes.gr) στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.και ότι έχει ενημερώσει σχετικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα φαρμακεία/μέλη.

Παρόλα αυτά,μέχρι σήμερα πολλά φαρμακεία είτε δεν έχουν προβεί καθόλου στην παραλαβή από την πύληhttps://einvoicing.unisystems.grτων τιμολογίων τους είτε έχουν προβεί στην παραλαβή μέρους και όχι του συνόλου αυτών.


Ως εκ τούτου, η εταιρεία Unisystems παρακαλεί για τη σχετική ενημέρωση των τοπικών φαρμακευτικών συλλόγων και των φαρμακείων, προκειμένου τα φαρμακεία να παραλάβουν τα τιμολόγιά τους.


 

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ της εταιρείας Unisystems και του Π.Φ.Σ. υπάρχει σύμβαση, η οποία αφορά στην παροχή συμφωνημένου επιπέδου υπηρεσιών παραγωγικής λειτουργίας του συστήματος αυτοματοποιημένης διαχείρισης συνταγών του ΕΟΠΥΥ και με την οποία προβλέπεται ότι τα τιμολόγια, που θα εκδίδονται για κάθε διαχειριστική χρήση ανά φαρμακείο, θα αποστέλλονται από την Unisystems στα φαρμακεία είτε μέσω του Π.Φ.Σ. (και,περαιτέρω,μέσω των φαρμακευτικών συλλόγων μελών του),είτε μέσω του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. είτε απευθείας από την εταιρεία. Ορίστηκε επίσης ότι η έκδοση και η αποστολή των εκάστοτε εκδιδόμενων τιμολογίων θα γίνεται ηλεκτρονικά, εφόσον η Unisystems έχει αυτή τη δυνατότητα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τη συνταγογράφηση των σκιαγραφικών
Αφορά τη συνταγογράφηση σκιαγραφικών σκευασμάτων






Σχετικά άρθρα

ΣτΕ: Είναι νόμιμες οι διατάξεις που περιορίζουν τη διαδικτυακή πώληση ΜΗΣΥΦΑ;
Το ερώτημα για το θέμα απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Για τη συνταγογράφηση στατινών οι πολίτες εμπιστεύονται τους φαρμακοποιούς τους
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice
Δ. Κάλφα: Η Ξάνθη κτυπάει κόκκινο σε ελλείψεις φαρμάκων
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ινσουλίνες και παιδικά αντιβιοτικά, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φ.Σ της περιοχής
Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση