Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Plantidote mega-mushroom

23/11/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η Dr Andrew Weill for OriginsTM είναι µια συλλογή προϊόντων ειδικής σύνθεσης που έρχονται να εµπλουτίσουν τη φιλοσοφία της ευεξίας της Origins, βελτιστοποιώντας τις άµυνες της επιδερµίδας, για οµορφιά και ευεξία, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά.
Το PlantidoteTM Mega-Mushroom Face Serum είναι ένας αντιγηραντικός ορός προσώπου για την καλύτερη άµυνα της επιδερµίδας. Αυτός ο καταπραϋντικός ελαφρύς ορός (πατέντα υπό κατοχύρωση) περιέχει το µείγµα των σπάνιων µανιταριών Hypsizygus ulmarius, Cordyceps και Reishi, ενισχυµένο µε τζίντζερ, κουρκουµά, ιερό βασιλικό (τούλσι), ρεσβερατρόλη και έλαιο argan.
Με καθηµερινή χρήση του προϊόντος, η λάµψη και η διαύγεια στην επιδερµίδα σύντοµα επανέρχεται. Το δέρµα γίνεται πιο ήρεµο, πιο υγιές, χωρίς ίχνος έντασης. 



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όσα προβλέπονται στον κανονισμό Critical Medicines Act
Από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ι. Τσιμάρη






Σχετικά άρθρα

Venall: Νέο πόσιμο υγρό για την ανακούφιση από τη δυσκοιλιότητα
Κυκλοφορεί από τη Σύνδεσμος Α.Ε.
Arnica Roll-On από την Camoil By Zarbis
Ξηρό έλαιο άρνικας για μώλωπες και οιδήματα
InterMed: Νέες Led Light συσκευές ομορφιάς της Skin Tech
Αναβαθμίζουν την αποτελεσματικότητα στην περιποίηση της επιδερμίδας και στην αντιγήρανση