Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


PharmaZac, Pharmaservice και Papapostolou Healthcare Technologies μετασχηματίζονται ψηφιακά

11/6/2023 10:25:15 μμ
Μέσω της Generation Y International e-Business Hub
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια σειρά από νέες συνεργασίες με εταιρείες που αποτελούν ισχυρά brand name υπέγραψε η Generation Y International e-Business Hub, η ελληνική πολυεθνική εταιρεία στον κλάδο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Μεταξύ άλλων, στο χώρο του φαρμακευτικού επιχειρείν θα συνεργαστεί με τη PharmaZac, μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε Rx & Healthcare solutions. Η Generation Y θα δημιουργήσει ένα νέο, δυναμικό και φιλικό προς τον χρήστη εταιρικό ιστότοπο για τη PharmaZac, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρεία να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το μέγεθος και τις δράσεις της.

Ταυτόχρονα, έχει αναλάβει την επέκταση και του υπάρχοντος Β2Β ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Pharmaservice, η οποία έχει αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα, καλύπτοντας τις ημερήσιες ανάγκες 1500+ φαρμακείων σε όλη τη χώρα. Ακόμα, η Generation Y έχει αναλάβει την υλοποίηση digital marketing στρατηγικής για τις εταιρίες Papapostolou Healthcare Technologies, εταιρεία με έναν αιώνα δράσης στην υπηρεσία της υγείας.

Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, βαθιά γνώση της αγοράς και καινοτόμες προσεγγίσεις, η Generation Y δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί της να πετύχουν στο συνεχώς εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς
Για να ψηφιοποιήσει την ανάπτυξη νέων φαρμάκων






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών