Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΠΦΣ: Ο κλάδος ξέρει να αγωνίζεται

10/3/2014 2:09:26 μμ
Στο 100% η συμμετοχή την 1η ημέρα απεργίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Το 100% άγγιξε η συμμετοχή των συναδέλφων όλης της χώρας στην προειδοποιητική 48ωρη απεργία που κήρυξε  ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, "τα φαρμακεία έμειναν κλειστά από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι Φαρμακοποιοί συνεχίζουν τον αγώνα τους απέναντι στα συμφέροντα που εδώ και τρία χρόνια αποσκοπούν στην διάλυση του ελληνικού φαρμακείου.


Αυτός ο αγώνας ίσως δεν είναι ο τελευταίος είναι όμως ο πιο κρίσιμος. Με τις κινητοποιήσεις μας αυτές αποδεικνύουμε ότι ο κλάδος είναι ενωμένος και δυνατός, όταν διεκδικεί την επιβίωση και το μέλλον του .


Η κοινωνία είναι και θα είναι μαζί μας . Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, ακολουθώντας και τις οδηγίες του ΠΦΣ, άφησαν επαρκή αριθμό φαρμακείων ασφαλείας για τις έκτακτες ανάγκες.


Τρόικα, ΟΟΣΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και τα μεγαλοσυμφέροντα έχουν απέναντι τους έναν κλάδο που ξέρει να αγωνίζεται ".

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

IQVIA και Global Healthy Living Foundation ζητούν άρση των εμποδίων στους εμβολιασμούς στα φαρμακεία
Για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα των Τεμπών






Σχετικά άρθρα

Συμπληρώματα διατροφής: Το 40% των πωλήσεων αφορά σκευάσματα  για οστά και αρθρώσεις
Σύμφωνα με ανάλυση της αγοράς από την Cognitive Market Research
ΕΦΚΑ: Καταβλήθηκαν χθες 1,6 εκατ. ευρώ σε χιλιάδες επαγγελματίες
Ως επιστροφές αχρεωστήτως καταβληθείσων εισφορών
ΕΟΠΥΥ: Νέο Call Center για πολίτες και παρόχους
Ένα σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Οργανισμού