Στην πρεσβεία της Γαλλίας, ο όμιλος Sarantis και η Dr Marie Bèjot, ιδρύτρια της Oenobiol®, παρουσίασαν τον Ιανουάριο σε εκπροσώπους του τύπου τη νέα πρωτοποριακή σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Oenobiol®. Στη μετάφραση της συνέντευξης της Dr Marie Bèjot που παρατίθεται, αναπτύσσεται διεξοδικά η ιστορία της σειράς καθώς και τα προϊόντα που περιλαμβάνει.
|
Πείτε μας λίγα λόγια για την Oenobiol και τη φιλοσοφία της.
Όλα τα ενεργά συστατικά μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς και είναι φυσικής προέλευσης. Επιλέγονται για την αποδεδειγμένη τους αποτελεσματικότητα μέσα από ελεγχόμενες επιστημονικές μελέτες σε υγιείς εθελοντές.
Το Oenobiol® Remodelant περιέχει CLA που παράγεται από το έλαιο καρθάμου συνδυασμένο με χρώμιο. Η αποτελεσματικότητά του είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη. Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 6 εβδομάδες χρήσης. Προσφέρει σημαντική μείωση της περιφέρειας έως και 5 εκατοστά (-2,2 εκ. κατά μέσο όρο). Ο φαρμακοποιός παράλληλα θα πρέπει να προτείνει μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση για καλύτερα αποτελέσματα. Το Oenobiol® Anti-Chute περιέχει βιταμίνες Β και το συστατικό 5-alpha reductol, φυσικό εκχύλισμα κολοκυθόσπορου που ρυθμίζει το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την ανδρογενετική απώλεια μαλλιών. Κλινική μελέτη αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του. Mετά από χρήση 9 εβδομάδων, μείωσε την απώλεια των μαλλιών στο 78% των περιπτώσεων, ενώ αύξησε την πυκνότητά τους κατά 60%. Το προϊόν είναι Νο1 στη Γαλλία. Το Oenobiol® Solaire, που δημιουργήθηκε το 1989, παραμένει ακόμα το προϊόν για το οποίο έχουν γίνει οι περισσότερες έρευνες σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2003. Η σύνθεσή του περιέχει φυσικές καροτίνες από το φύκι Dunaliella salina που εμποδίζει τη δράση των ενζύμων ελαστάση και κολαγενάση και συνεπώς δρα κατά της γήρανσης του δέρματος. Καθώς η εμφάνιση καρκίνου του δέρματος διαρκώς αυξάνεται, η στάση μας απέναντι στην ηλιοθεραπεία πρέπει να αλλάξει άμεσα. Ο φαρμακοποιός πρέπει να συνιστά λιγότερη έκθεση στον ήλιο και μεγαλύτερη προστασία, που εξασφαλίζεται από το Oenobiol® Solaire. |
|