Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Δυναμικό «παρών» στο Hellas Pharm

5/4/2022 10:44:54 μμ
Η συμμετοχή του στο Φαρμακευτικό Συνέδριο-Έκθεση ήταν γεμάτη εκπλήξεις και χαρά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί, μετά από δύο χρόνια αποχής από ζωντανές εκδηλώσεις, στο Φαρμακευτικό Συνέδριο – Έκθεση Hellas PHARM που πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τae Kwon Do).

Συναντήσαμε παλιούς και νέους φίλους, φαρμακοποιούς και βοηθούς και τους ενημερώσαμε για όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ. 
Μιλήσαμε με θεσμικούς φορείς και στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς και ανταλλάξαμε απόψεις για τις προκλήσεις και τις εξελίξεις στο χώρο μας.

Όλοι μας χάρισαν το πιο όμορφο χαμόγελό τους και φωτογραφήθηκαν μαζί μας στο photobooth του περιπτέρου, αποτυπώνοντας στιγμές χαράς και διασκέδασης. Τυχερή της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ήταν η φαρμακοποιός Αθηνά Σουλιώτη από την Πρέβεζα που κέρδισε ένα ηλεκτρικό πατίνι.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επισκεφθήκατε το περίπτερό μας!».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μια συμβολική προσφορά αγάπης, για εκείνους που εμπνέουν κάθε μέρα με τη φροντίδα τους
Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννουλέα, Deputy CEO του Ομίλου






Σχετικά άρθρα

ELPEN: Σημαντική αναγνώριση για το Papilocare®
Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας
Bioderma: Διάκριση για το Photoderm Anti-Ox Eau Solaire SPF50+
Στα Beauty Stars Awards του Madame Figaro
Νέα στρατηγική συνεργασία FAMAR - SEPTONA
Και σημαντική επένδυση για την επέκταση του Κέντρου Διανομής της