Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Όμιλος LELOS GROUP: Επένδυση σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στα Ιωάννινα

2/12/2022 3:58:22 πμ
Ένα νέο, φιλόδοξο project για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα νέο, φιλόδοξο project υλοποιείται στην περιοχή των Ιωαννίνων όπου εδρεύει η εταιρεία του Ομίλου Lelos Group, North Pharma. Η ραγδαία εμπορική ανάπτυξη της εταιρείας έκανε επιτακτική την ανάγκη μετεγκατάστασής της σε μεγαλύτερους χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών-πελατών της και της τοπικής κοινωνίας, όπως αναφέρει ο Όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Η νέα φαρμακαποθήκη οικοδομείται σε ιδιόκτητη έκταση 5.100τμ στην περιοχή της Πεδινής Ιωαννίνων και σε κομβικό σημείο επί της Εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, όπου διασταυρώνονται δύο από τους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της χώρας, η Εγνατία και η Ιωνία Οδός.Πρόκειται για μια σύγχρονη κατασκευή, υψηλών προδιαγραφών που σχεδιάζεται με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και την εξοικονόμηση ενέργειας, τηρώντας όλα τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα. Επιπλέον θα τοποθετηθούν στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου ηλεκτρικοί φορτιστές προκειμένου σταδιακά να αντικατασταθεί ένα μέρος των πετρελαιοκίνητων οχημάτων της εταιρείας με ηλεκτρικά.

Ο νέος χώρος θα εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικά συστήματα ROWA που συμβάλλουν στην ταχύτερη εκτέλεση των παραγγελιών και σχεδόν εκμηδενίζουν τις πιθανότητες λάθους. Η ολοκλήρωση του κτιρίου αναμένεται στο τέλος του 2022. Η Διοίκηση του Ομίλου ευελπιστεί ότι το 2023 θα αποτελέσει χρονιά ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξη της North Pharma και την εδραίωση της παρουσίας της στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος συμπεριλαμβανόμενων των νησιών του Ιονίου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Γεώργιος Δ. Τσιουπινάκης, Ιδρυτής & Δ. Σύμβουλος BioGel Original Innovation, bio-gel.eu
Το νέο εργοστάσιο θα απασχολήσει περισσότερους από 350 υπαλλήλους






Σχετικά άρθρα

Λ. Μπαρμπετάκη: Ο ασθενής δεν μπορεί να περιμένει
Η πρόσβαση στη σωστή θεραπεία, τη σωστή στιγμή, πρέπει να είναι ο κοινός μας στόχος, επισημαίνει
ΜΕΓΑ: Στηρίζει το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Προσφέροντας σύγχρονο εξοπλισμό σε παιδιατρικά τμήματα νοσοκομείων
Prognosis Biotech: Ιδρύει Μονάδα Παραγωγής Διαγνωστικών Αντιδραστηρίων
Στη Βιομηχανική Περιοχή ΒΙΠΕ Λάρισας
Chiesi Hellas: Πιστοποιείται για 4η χρονιά ως «Κορυφαίος Εργοδότης»
Από τον οργανισμό Top Employers Institute