Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Όλες οι πληροφορίες για την πληρωμή των ασφαλιστικών σας εισφορών

10/12/2013 11:39:33 πμ
Αφορούν το β' εξάμηνο του 2013
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Οι εισφορές B΄ εξαμήνου 2013 για τους ελευθέρως ασκούντες το επάγγελμα υγειονομικούς που είναι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ καταβάλλονται μέχρι τις 31/12/2013.
Οι εισφορές κατατίθενται σε λογαριασμό τράπεζας. Για την εξόφληση των εισφορών είναι απαραίτητο το ατομικό ειδοποιητήριο του ασφαλισμένου, το οποίο είναι διαθέσιμο προς εκτύπωση στην ιστοσελίδα: www.tsay.gr από τις 9 Δεκεμβρίου 2013.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι ασφαλισμένοι του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ πρέπει να κάνουν εγγραφή στο www.tsay.gr για να εκτυπώσουν το ατομικό τους ειδοποιητήριο, µέσω της Διαδρομής: «Ηλεκτρονικός Φάκελος Ασφαλισμένου», από όπου δίνεται και η επιλογή ενημέρωσης του ηλεκτρονικού φακέλου του ασφαλισμένου για

τυχόν ελλείψεις, διαφορές ή αλλαγές. Για τους ασφαλισμένους που έχουν ήδη εγγραφεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ ισχύουν οι υπάρχοντες κωδικοί πρόσβασης.

Προσοχή!

Σημειωτέον ότι στις περιπτώσεις που τα στοιχεία που δηλώνουν οι ασφαλισμένοι και εκείνα που προκύπτουν από ελέγχους του ΤΣΑΥ είναι ανεπαρκή, ο υπολογισμός των ασφαλιστικών εισφορών ενδέχεται να είναι λανθασμένος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει άμεσα να γίνει διόρθωση των στοιχείων, σύμφωνα µε τις οδηγίες που αναφέρονται στην υπηρεσία: «Ηλεκτρονικός Φάκελος Ασφαλισμένου» και µε την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στο τμήμα Μητρώου της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ ή στα κατά τόπους γραφεία του ταμείου.

Επίσης, στην περίπτωση που υπάρχουν οφειλές από ασφαλιστικές εισφορές προηγουμένων εξαμήνων, θα πρέπει οι ασφαλισμένοι να απευθυνθούν στο αρμόδιο τμήμα Εσόδων του Ταμείου (κεντρική ή περιφερειακές υπηρεσίες) ή να επικοινωνήσουν µε το ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ µέσω email ή fax.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αυτό ανακοινώθηκε στην 1η συνάντηση των Δ.Σ. ΠΦΣ & του Ταμείου
Αναρτήθηκαν σε ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του






Σχετικά άρθρα

ΣτΕ: Είναι νόμιμες οι διατάξεις που περιορίζουν τη διαδικτυακή πώληση ΜΗΣΥΦΑ;
Το ερώτημα για το θέμα απευθύνεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
Για τη συνταγογράφηση στατινών οι πολίτες εμπιστεύονται τους φαρμακοποιούς τους
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το Journal of Pharmacy Practice
Δ. Κάλφα: Η Ξάνθη κτυπάει κόκκινο σε ελλείψεις φαρμάκων
Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ινσουλίνες και παιδικά αντιβιοτικά, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φ.Σ της περιοχής
Καμία σκέψη για αποζημίωση της διανυκτέρευσης στα φαρμακεία
Δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω επιβάρυνσης του οικογενειακού προϋπολογισμού, σύμφωνα με την κυβέρνηση