Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Οι Uni-pharma & InterMed έστειλαν ισχυρό μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού

9/10/2018 11:29:24 πμ
Στο 10ο Greece Race for the Cure
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Χιλιάδες κόσμου έτρεξε και περπάτησε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο 10ο Greece Race for the Cure®, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής», στέλνοντας μήνυμα ελπίδας για τη ζωή!

Με αφετηρία το Ζάππειο και επιλέγοντας μεταξύ δύο διαδρομών, οι συμμετέχοντες χάραξαν δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού, στο επετειακό Greece Race for the Cure®, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.


Οι Uni-pharma & InterMed, φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), ήταν οι αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων και στήριξαν με ιδιαίτερη χαρά τη σημαντική αυτή δράση.


Το σύνθημα της running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ ήταν «ΜΑΖΙ είμαστε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ!». Στην ομάδα συμμετείχαν επίσης, φοιτητές της Φαρμακευτικής Σχολής, μέλη του Greek Pharmaceutical Students Federation αλλά και δημοσιογράφοι.

Το σύνθημα δόθηκε στις 9.30 το πρωί της Κυριακής, με την ομαδική φωτογραφία μπροστά στο περίπτερο των Uni-pharma και InterMed, στο οποίο συνέρρεε πλήθος κόσμου, απολαμβάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα με τα δώρα, τα μπαλόνια και τον ενθουσιασμό.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ίδια ήμερα του αγώνα, τα κτίρια της Uni-pharma και της InterMed στην Κηφισιά, φωτίστηκαν ροζ, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα της πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.


Η πρόεδρος του Συλλόγου «'Αλμα Ζωής», κυρία Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, έκλεισε τη διοργάνωση δίνοντας ραντεβού για τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, για τη δεύτερη δεκαετία Greece Race for the Cure®, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «σήμερα η μέρα αποτυπώνεται σε δύο λέξεις: Χαρά και Ζωή. Σήμερα αποδεικνύεται πως ξεπερνάμε τις δυσκολίες και είμαστε εδώ, μάχιμες και δυνατές μέχρι ο καρκίνος του μαστού να γίνει παρελθόν. Σήμερα χαράζουμε δρόμο, μιλάμε για τη σημασία της πρόληψης, γιορτάζουμε τη ζωή μας, όλες εμείς ο γυναίκες με τα ροζ μπλουζάκια και τιμούμε όλες εκείνες που δεν είναι πια μαζί μας. Η δύναμη όλων μας μπορεί και κάνει θαύματα!».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και ενημέρωση για παράνομα σκευάσματα στο διαδίκτυο
Και οδηγίες προς τα φαρμακεία για την ορθή υποβολή ηλεκτρονικών τιμολογίων






Σχετικά άρθρα

ELPEN: Σημαντική αναγνώριση για το Papilocare®
Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας
Bioderma: Διάκριση για το Photoderm Anti-Ox Eau Solaire SPF50+
Στα Beauty Stars Awards του Madame Figaro
Νέα στρατηγική συνεργασία FAMAR - SEPTONA
Και σημαντική επένδυση για την επέκταση του Κέντρου Διανομής της