Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ στο 11ο Health Expo Athens

13/2/2020 8:14:34 μμ
Οι συνεργασίες και η ψηφιακή γνώση στο επίκεντρο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για μια ακόμη χρονιά ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην 11η Διημερίδα και Έκθεση Health Expo Athens, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών στις 8-9 Φεβρουαρίου.

Ο Συνεταιρισμός παρουσίασε αναλυτικά στους φαρμακοποιούς που επισκέφθηκαν το περίπτερό του τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που τους παρέχει για την κάλυψη όλων των αναγκών τους.

Επί 40 χρόνια ο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. λειτουργεί με στόχο και όραμα τη στήριξη, ανάπτυξη και εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου.

Επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Θανάσης Μουχτής συμμετείχε σε πάνελ με θέμα τις συνεργασίες φαρμακείων, μαζί με την Αγγ. Καραμπούλα από τα Σ/Φ Σύρου, την Ε. Κουνέλλη από τα Σ/Φ Καρατζά-Κουνέλλη και τον Ν. Κουτσούμπη από τα Σ/Φ Αίγινας και με συντονιστή τον Βαγγέλη Παϊδούση, Οικονομικό Σύμβουλο φαρμακείων. Συζητήθηκαν ο μετασχηματισμός των φαρμακείων στο νέο μοντέλο και η επιβίωσή τους στη σύγχρονη digital εποχή, ενώ παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι προοπτικές για το μέλλον του φαρμακείου και την ισχυροποίησή του μέσω των συνεργασιών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εμβολιασμός για Όλους – Εφικτός Ανθρώπινος Στόχος
Θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη στο κέντρο της Κορίνθου






Σχετικά άρθρα

ELPEN: Σημαντική αναγνώριση για το Papilocare®
Στο διεθνές συνέδριο EUROGIN 2025
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας
DEMO: Αντιπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο έργο Βιοτεχνολογίας
Bioderma: Διάκριση για το Photoderm Anti-Ox Eau Solaire SPF50+
Στα Beauty Stars Awards του Madame Figaro
Νέα στρατηγική συνεργασία FAMAR - SEPTONA
Και σημαντική επένδυση για την επέκταση του Κέντρου Διανομής της