Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ο Ανδρέας Σοφιανόπουλος: Κοντή μνήμη – Υποκατάσταση του εγώ με το κόμμα

16/1/2015 10:25:16 πμ
Σχόλια για την εκδήλωση του Π.Φ.Σ. με τους πολιτικούς εκπροσώπους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



 

Ο αντιπρόεδρος του Π.Φ.Σ Ανδρέας Σοφιανόπουλος υπογράφει ένα κείμενο με το οποίο αναλύει από τη δική του πλευρά τα όσα ακούστηκαν στην εκδήλωση του Συλλόγου με τους εκπροσώπους των κομμάτων, δηλώνοντας ανοιχτά ότι υποστηρίζει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.


 

Για τους εκπροσώπους της Ν.Δ. αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η κ. Παπακώστα ήρθε εκεί ως εκπρόσωπος από άγνοια κινδύνου», ενώ ο συνάδελφος κ. Καραθάνος ήρθε «από κεκτημένο θράσος, λόγω μεγάλου χρόνου παραμονής στην εξουσία» και χαρακτηρίζει την παρουσία τους εκεί θλιβερή και απογοητευτική. Γενικά για το κόμμα της Ν.Δ. θεωρεί πως «εκτιμούν ότι ο φαρμακοποιός είναι ένα επάγγελμα που ανήκει σε άλλες εποχές και το φαρμακείο είναι ένα κατάστημα το οποίο πρέπει να το διαχειρίζεται ένας επιχειρηματίας σαν και αυτούς τους οποίους υπηρετεί το κόμμα αυτό».

Υπενθυμίζει δε στους αναγνώστες του ότι πραγματικά, η Ν.Δ. μαζί με πολλές άλλες πολιτικές δυνάμεις, καταψήφισαν το Φλεβάρη του 2012 την τροπολογία Λοβέρδου για το διευρυμένο ωράριο, όχι γιατί διαφωνούσαν, αλλά γιατί ο τρόπος εισαγωγής της τροπολογίας παραβίαζε κάποια τυπικά του κανονισμού της Βουλής. Όταν ο Λοβέρδος επανήλθε λίγες μέρες αργότερα με την ίδια τροπολογία ψηφίστηκε και από τη ΔΗΜΑΡ και από τους βουλευτές της Ν.Δ.


 

Για τον κ. Λιντζέρη από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Σοφιανόπουλς αναφέρει ότι «τον λυπήθηκα ως άνθρωπο και γιΆ αυτό και δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα από τα ελάχιστα που ψέλλισε, εξάλλου είναι κρίμα να σκυλεύεις πολιτικά νεκρούς οργανισμούς, όπως το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου».

 


Τον κ. Λιαρόπουλο (ΠΟΤΑΜΙ) τον χαρακτηρίζει «εριστικό, αλαζόνα και χωρίς θέσεις, έτοιμο για κολεγιά με τους Μερκελιστές της Ν.Δ.».

 


Για τον κ. Βουδούρη (εκπρόσωπο του ΚΙΔΗΣΟ) γράφει ότι «ήρθε εκεί για να μας πει τα προσωπικά του παράπονα. Δεν έχουμε ξεχάσει ούτε τις εγκυκλίους του, ούτε τους απεργοσπαστικούς του μηχανισμούς».

 


Ο εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε., κατά τον κ. Σοφιανόπουλο, «ανέπτυξε τις γνωστές μαξιμαλιστικές θέσεις περί πολλών κομμάτων και δύο πολιτικών οι οποίες, ειλικρινείς μεν, αλλά δεν έχουν να εισφέρουν κάτι στην καθημερινότητα και στην ύπαρξη του ελληνικού φαρμακείου».

 


Όσο για τον κ. Μπασκόζο, αφού γράφει ότι ο ίδιος θα ψηφίσει και θα στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ, περιορίστηκε στο ακόλουθο σχόλιο: «Διαπίστωσα πως ο άνθρωπος έχει την ειλικρινή διάθεση να ανατρέψει τη σαπίλα που ζούμε και όποιος θέλει να ανατρέψει κάτι είναι αδύνατον να μην αγγίξει, στη χειρότερη περίπτωση, έστω έναν πυλώνα από τη σαπίλα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η αυτοφροντίδα και το φαρμακείο τέθηκαν στο επίκεντρο
Για την πολυπληθή συμμετοχή του στην 1η εκδήλωση «Pink Together» στη Θεσσαλονίκη






Σχετικά άρθρα

ΦΣΘ: Διαθέσιμα στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης 200.000 αντιγριπικά εμβόλια
Ωστόσο, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για τη χορήγηση των εμβολίων Covid-19
Οι φαρμακοποιοί γιορτάζουν και αποδεικνύουν την αξία τους
Με δύο επιστημονικά άρθρα και ένα συμπόσιο από τον Π.Ο.Υ. και τη FIP
Φαρμακαποθηκάριοι: Συνεχίζονται οι διαξιφισμοί με τους φαρμακοποιούς
Και τίθενται δύο νέα ερωτήματα στον ΠΦΣ