Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novartis Hellas: Δύο Χρυσά Βραβεία ως αναγνώριση του έργου της

22/9/2015 10:59:32 πμ
Στην τελετή απονομής των Hellenic Responsible Business Awards 2015
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Novartis Hellas ως επιβράβευση των σημαντικών της πρωτοβουλιών. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή τελετή απονομής των Hellenic Responsible Business Awards 2015, που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week και αποτελεί ένα νέο θεσμό που επιβραβεύει το έργο των υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.


 

Αναγνώριση της ασθενοκεντρικής προσέγγισης της Novartis Hellas αποτέλεσε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Πρόγραμμα Επικοινωνίας / Καμπάνια ΜΚΟ για την ενέργεια «Here & Now - Πρόγραμμα Ενημέρωσης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού». Η καμπάνια αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις ανάγκες των ασθενών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού, κάνοντας πράξη τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στον ασθενή και να κατανοεί τις ανάγκες του.


Η δεύτερη διάκριση αφορά την κατηγορία Υγεία & Ασφάλεια / Μεγάλη Επιχείρηση, όπου στη Novartis Hellas απονεμήθηκε και πάλι το Χρυσό Βραβείο για το «Προσέχω το διαβήτη μου», ένα πρόγραμμα που παρείχε δωρεάν εξετάσεις σε περίπου 5.000 ανασφάλιστους συμπολίτες μας με δυσκολία πρόσβασης στο σύστημα υγείας.

 


Η κα Κατερίνα Κόντζαλη, επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis Oncology και η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα, επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της Novartis, δήλωσαν ότι «στη Novartis εμπνεόμαστε από τους ασθενείς. Αυτή η έμπνευση και η ευθύνη του ηγέτη, μας δίνει κίνητρα να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να διαμορφώνουμε τα υψηλότερα πρότυπα και προγράμματα που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα ζωής για τους ασθενείς. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας και την υπέροχη ομάδα μας που μας έδωσαν τη δυνατότητα με τις καμπάνιες «Here & Now» και «Προσέχω το Διαβήτη μου» να σταθούμε στο πλευρό των γυναικών με καρκίνο μαστού και των ανασφάλιστων διαβητικών σε όλη την Ελλάδα.»



Αριστερά η κα Κατερίνα Κόντζαλη και δεξιά η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου






Σχετικά άρθρα

Servier Hellas: Βιβλίο & ταινία αφιερωμένα στον καρκίνο
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της νόσου
Βαρελάς & Galenica προχωρούν στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό
Με τη συμβολή της εταιρείας DIS
J&J Innovative Medicine Ελλάδος: Νέος Managing Director ο Daniel Paksy
Διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό κλάδο
Hansaplast Second Skin Protection: Η καινοτομία που αλλάζει τα δεδομένα στην επούλωση πληγών
Προστατεύει σε βάθος και προσφέρει προηγμένη φροντίδα στην πληγή