Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Νέο Stand Προβολής Προϊόντων από τη MAM HELLAS

22/10/2024 9:14:51 μμ
Με ανανεωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένη λειτουργικότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η MAM Hellas, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των βρεφικών προϊόντων, συνεχίζει να καινοτομεί και να διευρύνει τις προτάσεις της στον χώρο του φαρμακείου με ένα νέο μεγάλο Stand δαπέδου που προστίθεται στη γκάμα της. Το σχήμα του παραπέμπει στο εμβληματικό μπιμπερό Easy Start™ Anti-Colic και προσφέρει μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες του μωρού και της νέας μητέρας. Με ανανεωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένη λειτουργικότητα, το νέο stand στοχεύει στη διεύρυνση των επιλογών του καταναλωτή στο φαρμακείο και στην αύξηση των πωλήσεων των βρεφικών ειδών.


Εκτός από τη νέα εταιρική ταυτότητα και την ανανεωμένη χρωματική παλέτα, που προβάλλεται σε όλη του την επιφάνεια, στο πίσω μέρος κάθε stand περιλαμβάνονται χρήσιμοι πίνακες που παρέχουν πληροφορίες για τις κύριες κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας: πιπίλες, μπιμπερό και θηλές. Αυτοί οι πίνακες προσφέρουν άμεση υποστήριξη στον φαρμακοποιό κατά τις αλληλεπιδράσεις του με τους πελάτες, παρουσιάζοντας με σαφήνεια τα χαρακτηριστικά κάθε προϊόντος με απλό και κατανοητό τρόπο. 


Το σύνθημα που συνοδεύει τη νέα γενιά των Stand MAM είναι: «Ας δημιουργήσουμε μαζί ένα βιώσιμο μέλλον», υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας για έναν πιο πράσινο και περιβαλλοντικά πιο φιλικό κόσμο. 


Για να επωφεληθείτε της προσφοράς της εταιρείας για τον μήνα Οκτώβριο καλέστε τον συνεργάτη ΜΑΜ που σας επισκέπτεται ή στο τηλέφωνο της εταιρείας στη Θεσσα-λονίκη. Για να ενημερωθείτε για την ακριβή σύνθεση του νέου stand επισκεφτείτε το www.mamhellas.eu.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενημερώθηκαν για την ιστορία, την εξέλιξη και την κουλτούρα της εταιρείας
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Roche Hellas συμμετείχε στο 23ο Annual Healthworld Conference






Σχετικά άρθρα

ART OF NATURE | ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΜΕ ΙΝΟΥΛΙΝΗ
Ένα πρακτικό συμπλήρωμα διατροφής για τη γαστρεντερική υγεία
Pharmasept Derma Balance
23/10/2024 11:57:35 μμPharmasept Derma Balance
Εξειδικευμένη σειρά με πρεβιοτικά, για ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση ατοπίας
Vichy Laboratoires: Ο ορός Liftactiv Pure Vitamin C «επανασυστήνεται»
Με νέα καινοτόμα σύνθεση
Νέο foundation Skin Tint της Bionike: Ενισχύει τη φυσική ομορφιά
Κυκλοφορεί από την Euromed A.E.