Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Νέα ακαδημία Τένις από την KICKS Academy

13/9/2024 4:45:44 μμ
Διοργανώνει Open Day το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η νέα ακαδημία τένις της KICKS Academy ξεκινάει τη λειτουργία της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-17 ετών, καθώς και ενήλικες που αγαπούν και θέλουν να μάθουν τα πάντα για το άθλημα. Η νέα ακαδημία βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της KICKS Academy, που φιλοξενείται στο βορειοδυτικό τμήμα του «Athens LifeTech Park» της ELPEN στα Σπάτα Αττικής. H λειτουργία της νέας ακαδημίας θα γίνει σε συνεργασία με τη Tennis Square.


Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της KICKS Academy περιλαμβάνουν δύο γήπεδα τένις με αγωνιστικό χώρο τύπου Quick κατηγορίας ITF Class #2 και κερκίδες χωρητικότητας 50 θέσεων. Σε συνδυασμό με τα προπονητικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί από διπλωματούχους προπονητές, κάθε αθλητής της ακαδημίας έχει την ευκαιρία να προπονηθεί σε υψηλό επίπεδο. Το αθλητικό πρόγραμμα της ακαδημίας έχει διαμορφωθεί με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες των αθλουμένων κάθε επιπέδου.


Με αφορμή την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της ακαδημίας τένις, η KICKS Academy ανοίγει για όλους τις πόρτες της και είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στο Open Day που διοργανώνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:00-20:00. Κατά τη διάρκεια του Open Day κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας, τη φιλοσοφία και τους ανθρώπους της ακαδημίας.


Για περισσότερες πληροφορίες: info@kicksacademy.gr ή στο τηλ. 214 40 80 750.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία στηρίζει δράσεις που εστιάζουν στην άθληση των εργαζομένων της






Σχετικά άρθρα

Εγκαίνια πολυγηπέδου στο ακριτικό Αγαθονήσι
Ένας χώρος άθλησης και σωματικής υγείας
Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science