Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


MSD: Κάνοντας τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων

25/1/2019 2:13:36 μμ
Η εταιρεία συγκέντρωσε 8.000 ευρώ για την Κιβωτό του Βόλου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Διακρίνονται από αριστερά: Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης, η κ. Κωνσταντίνα Μαρμαρινού, Κοινωνική Λειτουργός του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Κιβωτός του Κόσμου στο Βόλο, η κ. Agata Jakoncic, Managing Director της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας και ο κ. Βασίλης Σκουντής.

Οκτώ χιλιάδες ευρώ συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι της MSD για τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "Κιβωτός του Κόσμου" στο Βόλο.


Με διάθεση να κάνουν τη διαφορά για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής, οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο και ρίψη σφαίρας και με αυτόν τον τρόπο συγκέντρωσαν πόντους, οι οποίοι μεταφράστηκαν σε χρήματα.


Κέφι, ενθουσιασμός και μεγάλη χαρά ήταν τα συναισθήματα που πλημμύρισαν όλους τους συμμετέχοντες στη δράση, γιατί όταν αγωνίζεσαι για ένα σκοπό, η χαρά πολλαπλασιάζεται!

Ο ενθουσιασμός κορυφώθηκε, όταν στο χώρο βρέθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο Έλληνας πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής εμψύχωσε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας τις ομάδες, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Οι ομάδες λειτούργησαν συντονισμένα, αναμετρήθηκαν κυρίως με τον καιρό και παρά το τσουχτερό κρύο, τα πήγαν περίφημα.


Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο Σωτήρης Πολύζος και η Έλενα Οικονόμου, εκπροσωπώντας το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TRT.


 

«Στην MSD πιστεύουμε ιδιαίτερα στην έννοια της Κοινωνικής Ευθύνης και του εθελοντισμού και το αποδεικνύουμε καθημερινά σε ό,τι κάνουμε. Έτσι λοιπόν και φέτος, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης της εταιρείας μας στο Βόλο, σκεφτήκαμε ότι πρέπει να αφήσουμε ένα σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία . Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι μας πρότειναν την ιδέα να συγκεντρώσουμε χρήματα για την Κιβωτό και όλοι μαζί αγκαλιάσαμε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία και ήταν πολύ πετυχημένη. To σημαντικότερο όμως είναι ότι σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών», δήλωσε χαρακτηριστικά η Managing Director της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, Agata Jakoncic.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Από 1000 έως 5000 ευρώ κατά περίπτωση
Προς το παρόν περιλαμβάνει 11 χώρες






Σχετικά άρθρα

Merck: Επεκτείνει το πρόγραμμα Fertility Benefit για τους εργαζομένους της στην Ελλάδα
Πλέον καλύπτεται το 98% των υπαλλήλων της παγκοσμίως
ΜΑΜ Hellas: Νέα εταιρική ταυτότητα & νέες συσκευασίες
Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη