Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


MERCHANDISING - SERVICE / HYALURONIC C

30/9/2010
από τη Froika
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

από τη Froika

 

 

Η εταιρεία Froika προσφέρει στα συνεργαζόμενα φαρμακεία δωρεάν merchandising - service και δώρα με την αγορά της σειράς αντιγήρανσης Hyaluronic.
Merchandising - service: τακτοποίηση - σηματοδότηση ραφιών, εργασίες που αφορούν σε δείκτες ραφιών, δείγματα δωρεάν, έντυπα καταναλωτή, πανκάρτες, αυτο- κόλλητα βιτρίνας, back lit (φωτιζόμενες διαφάνειες) κλπ. Όλα εξ ολοκλήρου δωρεάν μέσω του πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων.
Hyaluronic C: με την αγορά 3 τεμαχίων ανά είδος από τη νέα σειρά αντιγήρανσης Hyaluronic C, προσφέρεταιδωρεάν 1 τεμάχιο και sticker έκπτωσης 25% επί του τιμολογίου, ανεβάζοντας το κέρδος του φαρμακείου στο 100%.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Εμβόλια και θεραπείες είναι έτοιμα για κυκλοφορία
Οι υπόλοιποι θα ενημερωθούν για τους λόγους απόρριψής τους






Σχετικά άρθρα

Froika: Ολοκληρωμένη σειρά Sensitive για το ευαίσθητο – μη ανεκτικό δέρμα
Μειώνει την ερυθρότητα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό
Cystiphane Anagen: Ο σύμμαχος κατά της χρόνιας τριχόπτωσης
Κυκλοφορεί από τη Laboratoires Bailleul