Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


La Rοche-Posay & ΑγκαλιάΖΩ: Κοινή δράση για τον δωρεάν έλεγχο σπίλων

3/7/2024 12:54:52 πμ
Σε 4 νησιά, την Αμοργό, το Κουφονήσι, τη Δονούσα και τη Σχοινούσα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο της δράσης της για την ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του δέρματος, η La Roche-Posay ταξίδεψε για ακόμη μια χρονιά μαζί με τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ σε 4 ακριτικά νησιά της Ελλάδας με στόχο την παροχή δωρεάν ελέγχων των σπίλων αλλά και την ενημέρωση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης. Πάντα υπό την αιγίδα της ΕΔΑΕ, εξετάστηκαν 443 κάτοικοι σε Αμοργό, Κουφονήσι, Δονούσα και Σχοινούσα. 


Η ομάδα αποτελείτο από δερματολόγους, τη διευθύντρια και υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης του προγράμματος Όλγα Λιοντοπούλου, την ψυχολόγο Μυρτώ Νοχού, την πρόεδρο Αναστασία Πασακοπούλου και την 'Αρτεμις Μηλιάδου, μέλος ΔΣ, υπεύθυνη ενημέρωσης ΔΣ.

Στο επίκεντρο της δράσης ήταν ο δερματολογικός έλεγχος και η ενημέρωση των ανθρώπων που δεν έχουν εύκολα πρόσβαση σε δερματολόγους, αν και εκτίθενται καθημερινά στον ήλιο (ψαράδες, αγρότες κλπ). Συνολικά, στα 4 νησιά πραγματοποιήθηκαν 443 skinchecks και βρέθηκαν 45 ύποπτα περιστατικά. 


«Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας, "Κανένας μόνος του ενάντια στον καρκίνο!” και συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις δράσεις του «ΑγκαλιάΖΩ» στα νησιά, με προληπτικούς ελέγχους σπίλων σε όλους τους κατοίκους. Βασικός μας στόχος και για το 2024, είναι να «είμαστε δίπλα» σε ακόμα περισσότερους ασθενείς μέσω στοχευμένων ενεργειών που θα βοηθήσουν καθέναν από αυτούς να βγει νικητής σε αυτή τη δύσκολη μάχη», δήλωσε η Brand Manager της La Roche-Posay Μαριάννα Χαντάντ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι συνολικές καθαρές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 30% το 2023
Υλοποιείται από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία» (W4O Hellas)






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών