Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


KORRES: Νέα εποχή για τη συλλογή Yoghurt Suncare

9/7/2024 10:56:23 μμ
Συνδυάζει την καινοτομία με τη βιωσιμότητα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Βασισμένη στη σοφία της φύσης και με έμπνευση την ελληνική παράδοση, η συλλογή Yoghurt Suncare αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην αντηλιακή φροντίδα, καλύπτοντας εξειδικευμένες ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος μέσα από καινοτόμες συνθέσεις σχεδιασμένες με σεβασμό προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον. 


Η συλλογή αποκτά νέες, ακόμα πιο καθαρές φόρμουλες: χωρίς Homosalate και με την πιστοποίηση EcoSun Pass®, την πρώτη επιστημονική αξιολόγηση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των UV φίλτρων. Επιπλέον κυκλοφορεί σε νέο μέγεθος (50ml στα αντηλιακά προσώπου Yoghurt) και σε eco-conscious συσκευασίες, 100% ανακυκλώσιμες.

Stefania Frangista x KORRES

Η Stefania Frangista και η KORRES ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από μία Limited Edition συλλογή summer pouches αλλά και beach accessories, τα οποία σχεδίασε αποκλειστικά η Ελληνίδα, διεθνούς φήμης σχεδιάστρια για το ελληνικό beauty brand. 


Αποκλειστικά σχέδια που παραπέμπουν σε ένα κόσμο γεμάτοαπό φρέσκα, sorbet χρώματα αποτυπώνονται σε κάθε ένα από τα τέσσερα νεσεσέρ της συλλογής – όλα φτιαγμένα από 100% ανακυκλωμένο βαμβάκι. H ίδια, χαρακτηριστική αισθητική αποτυπώνεται και στα υπόλοιπα limited edition STEFANIA FRANGISTA x KORRES αξεσουάρ της συλλογής: διαχρονική βεντάλια, πρακτική tote bag για την παραλία αλλά και τις βόλτες στην πόλη, πετσέτα θαλάσσης από 100% οργανικό βαμβάκι - όλα με λιτές γραμμές και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα πραγματοποιηθεί στα Πράμαντα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων
Κυκλοφορεί από τη FROΪKA






Σχετικά άρθρα

Mycogel cleansing gel: Καθημερινή φροντίδα για την προστασία από μυκητιάσεις
Διατίθεται στα φαρμακεία από την Bailleul Dermatologie
MYCOSAN: Για πόδια «ελεύθερα» από μύκητες
Διατίθεται από την Gerolymatos International
Φοιτητές και απόφοιτοι προτείνουν την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας
Τις τελευταίες 2 δεκαετίες πρωτοστατεί στον τομέα της Υγείας
Είδη μακιγιάζ TROUSS MILANO MAKE UP
Κυκλοφορούν αποκλειστικά στα φαρμακεία από την Hippocrates Top Pharmacy