Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Kenvue: Νέα δεδομένα για την προληπτική και προστατευτική φροντίδα του δέρματος

4/10/2024 12:25:37 πμ
Από τις μάρκες Aveeno® και Neutrogena®
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Kenvue Inc. παρουσίασε νέα συναρπαστικά δεδομένα από τις μάρκες Aveeno® και Neutrogena® στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV) στο 'Aμστερνταμ, 25-28 Σεπτεμβρίου.


«Η ισχυρή συνεργασία μας με την ιατρική κοινότητα είναι κομβική για την επιτυχία μας και φέρνει κοντά συνθέσεις υποστηριζόμενες από την επιστήμη με δερματολόγους, για να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα, δημιουργώντας σημαντικό αντίκτυπο στην ευημερία», δήλωσε ο Menas Kizoulis, Διευθυντής Παγκόσμιας Επιστημονικής Συνεργασίας και Ενεργοποίησης της Kenvue.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πρώιμης παρέμβασης για τη διαχείριση της γήρανσης του δέρματος και της τριχόπτωσης, η Kenvue παρουσίασε μελέτες με τα εξής θέματα: • ιστολογικά και κλινικά σημάδια προ-γήρανσης του δέρματος διαφέρουν ανάλογα με τους φωτότυπους δέρματος • ο συνδυασμός ρετινόλης και καρνοσίνης αντιμετωπίζει τις προ-γηραντικές ενδείξεις και προσφέρει προληπτικά και θεραπευτικά οφέλη μέσω αντιοξειδωτικής, αντιγλυκοζυλιωτικής και κυτταρικής δράσης • λύση για τη σύσφιξη του γηρασμένου λαιμού με το νέο, πατενταρισμένο μικροδιπεπτίδιο, τη μπακουχιόλη • πρώιμη παρέμβαση με χρήση 5% μινοξιδίλης προσφέρει βελτιωμένη επανέκφυση μαλλιών στην ανδρογενετική αλωπεκία στους άνδρες • αξιολόγηση των επιδράσεων μιας νέας σύνθεσης αντηλιακού με συγκεκριμένα χημικά UV φίλτρα σε σύγκριση με αντηλιακό ορυκτών φίλτρων σε ασθενείς με σύνδρομο ευαίσθητου δέρματος. 


Η Kenvue επιπλέον παρουσίασε δύο περιλήψεις σχετικά με: • αποτελεσματική αγωγή για το έκζεμα στα παιδιά με τη χρήση ενός ήπιου, μη ξηραντικού καθαριστικού με βάση τη βρώμη και μιας ενυδατικής κρέμας με 1% κολλοειδές βρώμης • ομπρέλες από συνθετικό ύφασμα ως συμπληρωματική προστασία από την UV ακτινοβολία με ηλεκτρονικούς UV μετρητές.

 

Οι περιλήψεις είναι διαθέσιμες εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων






Σχετικά άρθρα

ESMO 2024: Νέα κλινικά δεδομένα για τη πεμπρολιζουμάμπη
Επεκτείνεται η χρήση της σε 5 μορφές καρκίνου
ΕΜΑ: Συνιστά την έγκριση ενός νέου εμβολίου κατά του μηνιγγιτιδόκοκκου
Μαζί με επτά ακόμα νέα φάρμακα για σοβαρές παθήσεις
Η άγνωστη σχέση μεταξύ της δυσκοιλιότητας και των καρδιαγγειακών επεισοδίων
Σύμφωνα με μελέτη από το Πανεπιστήμιο Monash της Αυστραλίας