Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Karabinis Medical: Πρόσκληση στον καθαρισμό του 'Aλσους Ρίμινι στο Δήμο Χαϊδαρίου

11/6/2024 10:47:27 μμ
Στις 16 Ιουνίου 2024 στις 9:30πμ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος της Karabinis Medical S.A., «Η Φροντίδα για το Περιβάλλον είναι στο DNA μας», το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί ο 1ος καθαρισμός για το 2024 στις 16 Ιουνίου 2024 στις 9:30πμ στο 'Aλσος Ρίμινι του Δήμου Χαϊδαρίου, πλησίον του Αττικού Νοσοκομείου. 


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Karabinis Medical και των συμπληρωμάτων διατροφής SON και αφορά την ανταποδοτική ανακύκλωση όλων των συσκευασιών των συμπληρωμάτων διατροφής, με τη συμμετοχή των καταναλωτών, και τους καθαρισμούς περιοχών φυσικού περιβάλλοντος που έχουν επιβαρυνθεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα με απορρίμματα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.


H Karabinis Medical, με την αρωγή της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, του Δήμου Χαϊδαρίου, την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, της Artecniko, Minoa water, του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ), του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Περιστερίου) και την κοινωνική οργάνωση «Είμαστε 1» συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάδειξη της αξίας της ανακύκλωσης. 


Η αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι κεντρικός άξονας της στρατηγικής της Karabinis Medical, η οποία δεσμεύεται εδώ και χρόνια να κάνει πράξη το Πράσινο Επιχειρείν, με ποικίλες δράσεις και συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. 


«Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη δράση, ενισχύοντας έτσι το μήνυμα της περιβαλλοντικής προστασίας και ανακύκλωσης. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ένα πιο καθαρό και πράσινο πλανήτη!», αναφέρει η εταιρεία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιώντας δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος και της κοινωνίας
Η πρόσβαση στη διεπιστημονική φροντίδα βελτιώνει την ποιότητα ζωής






Σχετικά άρθρα

GSK & CureVac: Συμφωνία αξίας 1,4 δισ. δολαρίων
Για την ανάπτυξη mRNA εμβολίων κατά λοιμωδών παθήσεων
Η MSD εγκαινιάζει τα IDEA Studios
Mε στόχο την προώθηση της καινοτομίας στην υγειονομική περίθαλψη
AMGEN: Μια από τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες στην Ελλάδα για το 2024
Σύμφωνα με έρευνα του Fortune και της KPMG
Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών