Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


KANNABIO ΚΟΙΝΣΕΠ: «Τα κανναβινοειδή στην καθημερινότητά μας»

28/9/2023 10:48:44 μμ
Διαδικτυακό σεμινάριο για ιατρούς & φαρμακοποιούς στις 7/10
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η KANNABIO ΚΟΙΝΣΕΠ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας για τα Κανναβινοειδή (ΕΙΕΚ), διοργανώνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023, 11:00-14:30, ένα διαδικτυακό σεμινάριο για ιατρούς και φαρμακοποιούς σχετικά με τα σκευάσματα με κανναβινοειδή που έχουν μπει στην καθημερινότητά μας.


Η Χρυσούλα Καραναστάση, Αναισθησιολόγος, Πρόεδρος της ΕΙΕΚ, θα προλογίσει το σεμινάριο και θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό.


Η Dr. Tanja Bagar, μικροβιολόγος, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του Διεθνούς Ινστιτούτου για Κανναβινοειδή (ICANNA) θα παρουσιάσει εισήγηση με τίτλο: «The role of endocannabinoid system in health and disease (Ο ρόλος του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος στην υγεία και τις ασθένειες)».


Η ομιλία του Željko Perdija M.D., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ειδικός συνεργάτης του Ινστιτούτου ICANNA έχει θέμα: «Medical use of cannabinoids in chronic diseases (Η ιατρική χρήση των κανναβινοειδών στις χρόνιες παθήσεις)».


Η Μάγδα Τσολάκη, Νευρολόγος- Ψυχίατρος, Θεολόγος, Ομότιμος Καθηγήτρια Α.Π.Θ., Αντιπρόεδρος της Alzheimer Ελλάς και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών, θα παρουσιάσει δύο πρόσφατα επιστημονικά άρθρα με θέμα: «Η εμπειρία μας με τη χορήγηση CBD 3% σε διαταραχές συμπεριφοράς ασθενών με άνοια».


Ο Πρόεδρος της ΚΑΝΝΑΒΙΟ ΚΟΙΝΣΕΠ, Μιχάλης Θεοδωρόπουλος θα συντονίσει το σεμινάριο και θα παρουσιάσει τις πρωτοβουλίες της ΚΑΝΝΑΒΙΟ που στοχεύουν στην συνεργασία με φαρμακοποιούς και ιατρούς για τη χορήγηση ελαίων CBD-CBG.


Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Απαιτείται η προεγγραφή εδώ έως τις 6/10.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας






Σχετικά άρθρα

Μπλακ άουτ στη διαθεσιμότητα φαρμάκων φοβούνται οι φαρμακοποιοί
Τι ζητούν από τον Αδ. Γεωργιάδη και τον ΣΦΕΕ
Ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας;
Η Strategy-Nest λέει "ναι" χωρίς 2η σκέψη!
Βουλγαρία: Αύξηση της χρηματοδότησης των φαρμακείων αποφάσισε η κυβέρνηση
Μετά από απειλές του κλάδου για μεγάλης κλίμακας αντιδράσεις
Το πρώτο κινητό φαρμακείο θέτει σε λειτουργία το πανεπιστήμιο Yale
Και παρέχει υπηρεσίες εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι ασθενείς