Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Η Vichy Laboratoires εμπλουτίζει τη σειρά DERCOS

12/9/2024 2:04:44 πμ
Με δύο νέες καινοτόμες λύσεις κατά της πιτυρίδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Vichy Laboratoires λανσάρει δύο νέα καινοτόμα προϊόντα, το Dercos Anti-Dandruff Serum 10 και το Dercos DS 2in1 Shampoo + Conditioner, που έρχονται να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της σειράς DERCOS κατά της πιτυρίδας σε άνδρες και γυναίκες. 


Το Dercos Anti-Dandruff Serum 10 αποτελεί στοχευμένη αγωγή για το τριχωτό με δράση ενάντια σε 10 συμπτώματα της πιτυρίδας, όπως η υπερέκκριση σμήγματος, ο κνησμός, οι κοκκινίλες, οι μεμονωμένες νιφάδες κ.ά. Η καινοτόμος σύνθεσή του, με τρία ειδικά δερματολογικά και δραστικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, το madecassoside για την καταπολέμηση της φλεγμονής και την ολαμινική πιροκτόνη για αντιμυκητιασική δράση, καταπολεμά την πιτυρίδα, παρέχοντας 24ωρη αποτελεσματικότητα και μακροχρόνια προστασία ενάντια στην επανεμφάνισή της.


Παράλληλα, το νέο Dercos DS 2in1 Shampoo + Conditioner συνδυάζει την αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητα του κλασικού σαμπουάν Dercos DS με επιπλέον ενυδατικά οφέλη. Αναπτυγμένο με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος, το προϊόν προσφέρει 100% εξάλειψη της πιτυρίδας από την πρώτη χρήση και 72 ώρες ενυδάτωσης στην ίνα της τρίχας. Η κρεμώδης υφή και το ευχάριστο άρωμα κάνουν τη χρήση του ιδιαίτερα απολαυστική, ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές επεξεργασίες, προσφέροντας 4 εβδομάδες προστασίας. 


Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για καθημερινή χρήση ακόμα και για το ευαίσθητο τριχωτό.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με το προωθητικό πακέτο kids back to school essentials
Αποτελεσματική πρόληψη και καταπολέμηση φθειρών για τα παιδιά






Σχετικά άρθρα

FITO: Hair & Body Mists #Hashtags
25/9/2024 10:36:44 πμFITO: Hair & Body Mists #Hashtags
Προσφέρουν απαλή, διακριτική και μακράς διάρκειας φρεσκάδα
PHARMASEPT KIDS: Ολοκληρωμένη λύση παιδικής περιποίησης για την επιστροφή στο σχολείο
Με το προωθητικό πακέτο kids back to school essentials
ART OF NATURE Μασώμενα Δισκία Μαστίχας Χίου
Το πρακτικό best seller ως φυσικό μέσο πέψης